o yerlebir şekilde gezebikdiklerini sanmıyorum abi. Durduğu yerde basıyolardır büyük ihtimal.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
görüntü olarak çok güzel ama yol tutuşun iyi olacagını zannetmiorum körük sonucta.. Görüntüye dayalı bir araç için bence çok iyi
☻/
/▌
/ \
patlamaya patlamaz da, patlıcak olsa yuksek tonajlı damperlı kamyonlara koyulmaz bırcet ama sakat bişey bence
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
yaptıracak olan arkadaş, yaptırmadan önce yapılmış bir araca binsin görsün sonra karar versin bence![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Bizimkiler servis aracına yaptırcak abi mercedes sprinteraMüşteriler çok sallanıyomuş ondan basıcaklarmış
![]()
aman yarım saat bır saat sallanıversınler sankı şehırler arası otobüs haa altı ucu işe gidip gelıyolar![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
16 cau plakalı olan vtec2 yol tutuşunun pek iyi olmadığını söyledi tüv den geçmez artı yol tutuşu kötü sadece görüntü.
Arayıp konuşurlar artık sadece görüntü içinde değmez bence![]()
arabanın ağırlığıyla alakalı o biraz. ben bu sistemli e39a bindim yayla gibi esniyordu, yine hayri abinin imprezada sekme yoktu, üstelik bayada hız yapmıstık ben bir sıkıntı görmedim. kamyon körüğünü hafif bir arabaya takarsanız tabi ki sert olur ve seker![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)