User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
84 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Araç Dolandırıcılığı

esimsir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öfkeyle kalkan zararla oturur... hak var adalet var bu ülkede tanzanyada mı? yaşıyoz herkez kendi kanunu koysun o zaman yaksın yıksın...

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eline telefonunu al tekrar o tiplerin yanına git, telefonun video kayıt modunda olsun, sadece ses alsa yeter ama mümkünse videoda al telefonunu elinde tutuyormuş kayıt falan yapmıyormuş gibi, adamlar sana tekrardan tehditler savuracaktır, hatta bişekilde seni dolandırdıklarını bile ağızlarından söyletebilirsin, sen o parayı unut gibisinden laflar söylerler vs.... tabi hır gür çıkarmamaya çalış sende onlara tehditler savurma, kısacası dayak yemeden uzaklaş oradan....

sonra aldığın kayıtla beraber ilk savcılığın yolunu tut.....

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş gecmiş olsun çok üzüldüm. yakma olayı nedir ya millet kuzey güneyi çok izliyor sanırım.
    bu arada bu herifin adı soyadı nedir dükkanı nerde kaçıncı sanayide bilelim yavşağı

emirzukak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    savcılığa git yaşadıklarını anlat yanına gelen psiko tiplerle çetecilikten içeri alsınlarda bak nasıl yalvarcaklar sana gör o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eline telefonunu al tekrar o tiplerin yanına git, telefonun video kayıt modunda olsun, sadece ses alsa yeter ama mümkünse videoda al telefonunu elinde tutuyormuş kayıt falan yapmıyormuş gibi, adamlar sana tekrardan tehditler savuracaktır, hatta bişekilde seni dolandırdıklarını bile ağızlarından söyletebilirsin, sen o parayı unut gibisinden laflar söylerler vs.... tabi hır gür çıkarmamaya çalış sende onlara tehditler savurma, kısacası dayak yemeden uzaklaş oradan....

hocam o şansımızı o gittiğimizde zaten adamlar acık acık o parayı unut araba noterde alınır satılır sen hiç bi hak idda edemezsin benim denizlide belli bi şeklim var sizler burayı böyle basar gibi girerseniz sizi burdan bidaha çıkarmam gibi laflar ettiler yapacaığım tek şey ya savcılık ya da bunlardan daha sağlam birilerini bulup gitmek.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gizli çekilen video ses kayıtları geçersiz bildiğim kadarıyla geçmiş olsun bende araba almayı düşünüyorum hemde 131 t stop dikkat etmek lazım

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o ara bu adama Allah korusun bişey soksalar vursalar nolacak?

ne güzel fikir veriyorsunuz
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam o şansımızı o gittiğimizde zaten adamlar acık acık o parayı unut araba noterde alınır satılır sen hiç bi hak idda edemezsin benim denizlide belli bi şeklim var sizler burayı böyle basar gibi girerseniz sizi burdan bidaha çıkarmam gibi laflar ettiler yapacaığım tek şey ya savcılık ya da bunlardan daha sağlam birilerini bulup gitmek.
    öğrenci olduğun yer olmasa daa sağlam birilerini bulabilirsin de öğrenciyken sağlam birilerini bulmak zor işte yoksa tek telefonla bile çözebilirdin olayı
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş gecmiş olsun çok üzüldüm. yakma olayı nedir ya millet kuzey güneyi çok izliyor sanırım.
    bu arada bu herifin adı soyadı nedir dükkanı nerde kaçıncı sanayide bilelim yavşağı
    .................

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kimin yaptıgı belli olur bizde forum olarak arkadasın kanını yerde bırakmayız

cideen asarm keserim olaylarına girtmemek lazm ama kanuni yoldan bi denk getirmek şart.

birde şu olay var polis gider bunlar kalır okulunu bitirmeye niyetin varsa şafak sayacan onur... beklcien köşende.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denizlide evimden uzaktayım zaten ankarada olsa olayı çözerim öyle böyle ama işte gurbette okuyoruz o.çocukları gene bizi buluyo anasını satıym bende düşündüm gördüğüm yerde arabayı yakmayı bu sefer de haklıyken haksız duruma düşmek var savcılıktan fln sağlam bi adam bulmaya çalışacaz inşallah
    hiç haksız duruma düşmezsin, elinde belge yokmu arkadaş, araba benim bende benzin döktüm yaktım kime ne dersin olur biter ha sonradan o kalan 500ü de ödemek zorunda kalabilirsinde buseferde sen dötlük yaparsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç haksız duruma düşmezsin, elinde belge yokmu arkadaş, araba benim bende benzin döktüm yaktım kime ne dersin olur biter ha sonradan o kalan 500ü de ödemek zorunda kalabilirsinde buseferde sen dötlük yaparsın
    adam zaten sonradan arabayı satmaktan vazgeçti paranı veriyim yarın gel dedi gitdik başımıza bu olaylar geldi sözleşmede de vazgeçen taraf 1000 tl ödeyecek diye madde koydurduk da öyle kaldı işin açıkcası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o belge muhtemelen geçersiz sayılabilecek bir belgedir o adamda dükkanı falan devretmemiştir bence bi süre ortadan kaybolur sonra geri gelir çakal tabi bu arada gittiği yerde arabayı satıpta gelebilir

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denizlide bu işleri ekseri bitlisliler yürütüyor diye biliyorum adilcevaz vs. meslek edinmişler yani o derece. eskiden orada memur olarak görev yapmış bir tanıdığım vardı oda anlatırdı dolandırıcılık çok fazla diye. hepsi birbiriyle bağlantılıdır savcılığa şikayette bulunmadan pek sağlıklı çözüme ulaşamazsın kanımca yinede hayırlısı olsun çözüme ulasırsın inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

zaten özellikle belirtmişim dimi orada hır gür çıkarmamaya çalış diye... kimse kimseye ben paramı istiyorum dedin diye bişey sokmaz ama adama söver artislik yaparsan herşeyi sokar....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyisi iyi bir avukata rica et güzel bir dilekçe yazdır sonra polisle al adamları çete kurmakla suçla bakalım göreyim o saykoları
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikkatli olmak lazim su aralar denizlide bu tip olaylar cok duyulmaya baslandi.. savciliga git bencede.. ama sozlesme noter onayli olmadiktan sonrada bisi cikmaz gibime geliyor..

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten özellikle belirtmişim dimi orada hır gür çıkarmamaya çalış diye... kimse kimseye ben paramı istiyorum dedin diye bişey sokmaz ama adama söver artislik yaparsan herşeyi sokar....

keşke herşey dediğiniz istediğiniz gibi olsa, zaten bu şekilde şeyler olmazdı

ne adamlar var ki ne geldin buraya diye sokar yada suratına baktın diye sokar fazla gözü kara olmayın bunun zararını ben dahil çevremde çok çeken var daha farklı yollarla işinizi halledin yasal yollardan
    körler sağırlar

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dağ başımı la bura
    Kurtlar vadisi izleye izleye racon keser oldu itler.
    Git kardeşim savcılığa 2 binlira öğrenci adam için az bi para değil.
    Millet hakkaten şaşırdı , 2bin lira kimse için az bir para değil..En azından kimsenin 2bin lirasını çöpe atmak istediğini sanmam..

İnşallah kurtarırsınız paranızı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)