öfkeyle kalkan zararla oturur... hak var adalet var bu ülkede tanzanyada mı? yaşıyoz herkez kendi kanunu koysun o zaman yaksın yıksın...
öfkeyle kalkan zararla oturur... hak var adalet var bu ülkede tanzanyada mı? yaşıyoz herkez kendi kanunu koysun o zaman yaksın yıksın...
eline telefonunu al tekrar o tiplerin yanına git, telefonun video kayıt modunda olsun, sadece ses alsa yeter ama mümkünse videoda al telefonunu elinde tutuyormuş kayıt falan yapmıyormuş gibi, adamlar sana tekrardan tehditler savuracaktır, hatta bişekilde seni dolandırdıklarını bile ağızlarından söyletebilirsin, sen o parayı unut gibisinden laflar söylerler vs.... tabi hır gür çıkarmamaya çalış sende onlara tehditler savurma, kısacası dayak yemeden uzaklaş oradan....
sonra aldığın kayıtla beraber ilk savcılığın yolunu tut.....
kardeş gecmiş olsun çok üzüldüm. yakma olayı nedir ya millet kuzey güneyi çok izliyor sanırım.
bu arada bu herifin adı soyadı nedir dükkanı nerde kaçıncı sanayide bilelim yavşağı
savcılığa git yaşadıklarını anlat yanına gelen psiko tiplerle çetecilikten içeri alsınlarda bak nasıl yalvarcaklar sana gör o zaman
hocam o şansımızı o gittiğimizde zaten adamlar acık acık o parayı unut araba noterde alınır satılır sen hiç bi hak idda edemezsin benim denizlide belli bi şeklim var sizler burayı böyle basar gibi girerseniz sizi burdan bidaha çıkarmam gibi laflar ettiler yapacaığım tek şey ya savcılık ya da bunlardan daha sağlam birilerini bulup gitmek.
kimin yaptıgı belli olur bizde forum olarak arkadasın kanını yerde bırakmayız
cideen asarm keserim olaylarına girtmemek lazm ama kanuni yoldan bi denk getirmek şart.
birde şu olay var polis gider bunlar kalır okulunu bitirmeye niyetin varsa şafak sayacan onur... beklcien köşende.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
denizlide bu işleri ekseri bitlisliler yürütüyor diye biliyorum adilcevaz vs. meslek edinmişler yani o derece. eskiden orada memur olarak görev yapmış bir tanıdığım vardı oda anlatırdı dolandırıcılık çok fazla diye. hepsi birbiriyle bağlantılıdır savcılığa şikayette bulunmadan pek sağlıklı çözüme ulaşamazsın kanımca yinede hayırlısı olsun çözüme ulasırsın inşallah.
en iyisi iyi bir avukata rica et güzel bir dilekçe yazdır sonra polisle al adamları çete kurmakla suçla bakalım göreyim o saykoları![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
dikkatli olmak lazim su aralar denizlide bu tip olaylar cok duyulmaya baslandi.. savciliga git bencede.. ama sozlesme noter onayli olmadiktan sonrada bisi cikmaz gibime geliyor..
keşke herşey dediğiniz istediğiniz gibi olsa, zaten bu şekilde şeyler olmazdı
ne adamlar var ki ne geldin buraya diye sokar yada suratına baktın diye sokar fazla gözü kara olmayın bunun zararını ben dahil çevremde çok çeken var daha farklı yollarla işinizi halledin yasal yollardan
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)