User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
84 sonuçtan 77 ile 84 arası

Konu: Araç Dolandırıcılığı

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim bu tip olaylar hep seni buluyo galiba,
    geçenlerde yolda tartıştığın 106 cı arkadaşlara forumdan sövmüşsün kulaklarına gitmiş seni aradılar fellik fellik niyetleri ciddi kötüydü allahtan soğudu gitti o olay ..Şimdide dolandırıcılık olayı yaşamışsın umarım çözersin ama benim bi abi olarak tavsiyem bu forum ortamından fazla sövmeden çözüm yolları ara
    Onur öncelikle geçmiş olsun kardeş, kadir abiye katılmadan edemeyecem, oldu ki adam bi şekilde vicdanına denk geldi paranı verdi yada arabanı verdi mevzu kapandı, yakını yada kendisi google da adını soyadını yazsa forumdaki yazıları okuyacak mevzuyu ince ayrıntılarına kadar yazmışssın kaldı ki adamın yaptığı ve yapacağı şeyleride yazmışsın bunları okuduğunu farzet hiç olmadık yere sen benim hakkımda bole yazılar yazmışsın diyip seni tehdit etse darlasa durdukk yere başına bela alman kötü olur..

Son olarak Adalet mülkün temelidir. Eğer ki haksız bir ticaret varsa ortada bırak kanunlar konuşsun 2011 yılında yaşıyoruz kanun yaptırımları çok ciddi ve emin ol kanunlarımız karşısında ciddiyetini korumayan insanlar ağır cezalara tabii tutulmaktadır. Sen bence bu olayı ailen ile paylaş orda gurbettesin ve onların haberleri olsun en doğru kararları anamız babamız verir..Umarım olumlu ve sorunsuz birşekilde halledersin

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk karakola gitmen iyi olur aracı aratırlar kişiyi aratırlar
    savcılıga başvuru zaten yapılcaktır satış sözleşmeni fotokopi yap polis merkezıne fotokopi ile git o satış sözleşmesi gercegini isterlerse o zaman ver ama fotokopi sende kalsın

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babası 70 yaşında adam arabaıy aldığımız gün abi dedik biz bıu arabayı böyle alıyoz ama başımıza bi iş gelmesin sonra fln dedik yok ya siz rahat olun biz esnaf adamız bizden zarar gelmez kimseye diyo 70 yaşında adam 2 3 gün sonra gittim babası ordaydı sadece dedik soner nerde ben bilmiyom ki onu bizden ayrı yaşıyo dedi ee dedik nolacak araba onda diyom adama walla bilmiom dio savcılığa verecem diom ver napalım diyo 70 yaşında adam ailecek şerefsiz kanı bozuk bizimde araba alacaz kendi paramızla diye acele etdik hata da bizde aslında ne güveniyon elin itine de işte de başa gelmeyince bilinmiyo

tecrubelerime dayarak soyluyorum ki, bu tur uc kagıtcılıklar genetik olabiliyor cok haklısın. babası da benzer yollardan gecmistir emin ol.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur gerekeni almışsındır heralde modlara mesaj at bu konuyu silidir hayırlısı bence böyle başına bir iş gelmiş herkes kendi çapında yorumunu yapmış uzatmanın bir mantığı yok isim konusunda sonra başın ağrımasın

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam aleni bir şekilde dolandırılmış.Yediği kazık karşısında yazdıkları ağır değil bence.İyi niyetinizden uyarıyorsunuz eminim ama korkulacak,çekinilecek bir durum olmadığından da eminim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben avukata da gitdim arkadaşlar boşa sallamıyorum avukat bile sözleşmeye bakar bakmaz dedi bunlar profesyonel dolandırıcı diye neyse konuyu kapattıracam admine bu gidişle suçlu ben çıkacam aman dikkat edin insanlara güvenmeyin araba ev ne alıyosanız noterde alın ben gibi apışıp kalmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur öncelikle geçmiş olsun kardeş, kadir abiye katılmadan edemeyecem, oldu ki adam bi şekilde vicdanına denk geldi paranı verdi yada arabanı verdi mevzu kapandı, yakını yada kendisi google da adını soyadını yazsa forumdaki yazıları okuyacak mevzuyu ince ayrıntılarına kadar yazmışssın kaldı ki adamın yaptığı ve yapacağı şeyleride yazmışsın bunları okuduğunu farzet hiç olmadık yere sen benim hakkımda bole yazılar yazmışsın diyip seni tehdit etse darlasa durdukk yere başına bela alman kötü olur..

Son olarak Adalet mülkün temelidir. Eğer ki haksız bir ticaret varsa ortada bırak kanunlar konuşsun 2011 yılında yaşıyoruz kanun yaptırımları çok ciddi ve emin ol kanunlarımız karşısında ciddiyetini korumayan insanlar ağır cezalara tabii tutulmaktadır. Sen bence bu olayı ailen ile paylaş orda gurbettesin ve onların haberleri olsun en doğru kararları anamız babamız verir..Umarım olumlu ve sorunsuz birşekilde halledersin
    yok abi emin ol bi gram iyi niyet olsaydi şimdiye olurdu

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kardeşim inşallah kurtarırsın paranı
    bu zamanda dikkatli olmak lazım sözle asla iş yapmayacaksın. geçen sene bu zamanlar benimde başıma böyle bir olay geldi, 18000 liraya mercedes aldım şaşmazın en eski esnaflarından birinden paranın yarısı peşin yarısı vadeliydi arabayı üstüme almadım. sonra adamla ters düştük kıvırttırdı paraya yatmaya felan arabayı altımdan çekmeye kalktı. bebek gibi arabayı ne ona ne kendime yar ettim. benim 9000 liram yandı ama hiç değilse içim soğudu. inşallah sen böyle bir yola gerek kalmadan kurtarırsın paranı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)