okan taş fırlattı çatladı
aslında iyi oldu çok hatta milyonlarca minik taş noktacığı izi vardı öncamda
değiştirecektimde pederene ne diyipte değiştiricem diyip duruodum kendime
şimdi bahane hazır kamyon daş attı baba dicem![]()
okan kadeşim kusura bakma gelecketim biliyosun hazırlıyoduk arabyı basmıza bişey geldi ahmet abi sölemiştir sana inşallah başka bi sefer senle deneriz tekrar kusura bakma kardeşim..
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
şimdi yc 106 tının sahibi aradı ue 106 yc yi geçmişnormal fl rs yc kafa burun yürümüşler fl rs inde sorunsuz olduğu belli oldu o kadar laf sölenen araba..okan yine rs le estirmiş
maşALLAH araçlara
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
şimdi ben merak ediyorum FL nin sentesi kayık mı deil mi. Biliosunuz kadrandan sente hesabı yapanlar var
IN BOOST WE TRUST
o zaman kabul edersen birde ben kullanıyım bu akşam öle deniyelimsen ve rs tende daha iyisin o zaman on kere 15 kere sıkalım defalarca ne dersin
yağımız zaten royal purple ısınmak bilmiyor..biliyorsun her iki aracıda tanıyorum
harunun senk..sorunu oluyo her daim kendiside sölüyo..sen 2 3 boy geçiceğini düşünüyosan ve clio rslede denedi öle bi sonuç olmadı öyleyse en hızlısınız herkeze maşALLAH demek düşer genelde böle konulara yazmam ama gümrükteyim boş boş duruyorum
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
bu arada daha ue nin bundan biraz daha gideri var ufak tefek eksikleri...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)