kanka merkla beklemektyim bayadır göremedm ben seni ya nerelerdesinşu füme ares i bi göreyim yav merk ettim vallahi
![]()
beyler adamın aracı hazır. zaten yüklü araç aldı o kadar bakım yaptı görselliğine para harcadı emek verdi şimdi denemek istiyor konu açıyor.
yok gülsünler yok otobanda kaçmalar filan atışmayın bence. bırakın konu denemek isteyenler için kalsın. kavga çıkıp kapanmasın.
hiçbir cliors kproluya geçildim diye üzülmez yada gülüncek hale düşmez. kproluların ne kadar iyi gittiğini bilen biliyor zaten. bence herkes kendi şeyiyle gerdeğe girse daha iyi olur ki namus davasına dönmesin.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
işte ben onu söylüyorum arabası olamayan bile girip ortalığı karıştıyor dizel araba ile o denesin bu onla desin diye yorum yapıyolar bırak denemek isteyen dener istemeyen denemz. temde kaçmışım falan ayıp cümle alem biliyor kaçan ları istanbulu terkedenleri.
daha yazmam konudan çıkıyorum evli barklı adamım muhabbet başka yereler giderse konu farklı olur evli adamın namus davası bekerınkine benzemez bence sende biraz ölçülü kuşsan iyi olur.
mkV GTI
Hayirdir ya listede honda olsun diyen bnm ister sen ol ister baskasi bana ne rs 2 litre bende type r la ne olucagini gor anlaminda yazdim sana niye bu kadar sikinti yaptida geldin atladin konuya? Agzindan cikani kulagin duysun oyle yanci fln derken sen kimsin ya bana boyle bisey diyebiliyorsun?
selcuk goksel abi bunu sana yazmamıstı cilo okana yazmstı onu sanrım sildiler o yüzden yanlıs anladın.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bu konuya daha yazmayacaktım ama sana ayıp olmuş o yüzden yazıyorum
serkanın yazdığı gibi ben sana yazmadım sende önce okan 2.0 larla iligi yazmıştı ben ona yazdım okanıda sanırım siteden silmişler sana yazmış gibi oldu tekra kusura bakma yazdğın gibi bi durum bende olmaz kime ne yazıcağımı bilirim.
serkan emreye mesaj atmış bu konu üzerinde daha yazmak istemiyorum biz çıkar dener muhabbettimizi ederiz. işin keyfini çıkartırız.
rica ediyorum bu konuda bi daha adım yada plakam geçmesin.
mkV GTI
Selçuk seninde şahsına söylenmiş bişey yok sana alıntıda yapmamış sanırım Göksel, tanışıklığımız var yüzyüze bakan adamlarız yakışık almıyor seninde ağzından çıkanı kulağın duysun derler adama. gerginliğe gerek yok tanımasak birbirimizi eyvallahta hakkaten ayıp yapıtığımız.
TeamPASAOGLU
Çok hızlı olunca dertde büyük oluyor
Deneyecek olanlara şimdididen keyifli gazlamalar
Yanlış anlama var sakin olur başkanlar hepimiz insanız .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Adam son olarak yaziyorum demis ve bana yazmadigini soylemis bir yanlislik oldu demis eyv tamam sagolsun
E simdi mevzu bitmis ortada bsy yokken sen nie bir daha yaziyorsun ortaligi karistiriyorsun anlayamadim? Bnm agzimdan cikani kulagim her zaman duyar sen merak etme kimsede bana diyemezki agzindan cikani kulagin duysun diye anladinmi
konuda harbi ATAR VAR DEDİLER geldim
kızlar herkes kendıne ayık olsun. selcuk sakin kanka
warsa bı durum koyalım açık oturum.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
alllaaa alla bu ne sessizlik ya![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)