User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mitsubishi outlander 2.0 turbo mt hakkında

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mitsubishi outlander 2.0 turbo mt hakkında

sa arkadaşlar. sahip olduğum 2010 model opel corsa aracımızı satıp 2005 yada 2006 bu model jipi almak istiyoruz. merak ettiklerim şehir içi kullanımda yakıtı ne kadar olur acaba ? km ye 40 kuruş yakarmı ? ayrıca motorları sağlam diye okudum bazı yerlerde bu model mitsubishilerin. evo8 in biraz daha kısılmış motoruna sahip diye biliyorum bu araç. daha fazla bilgi verebilecek olan varmı acaba bu araç hakkında ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmudur bilgi verecek kimsecikler ?

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı kac kere kullandımda hıcde evonun kısılmıs motoru var gıbı degıldı ustunde ama ıdeal bir aile aracı içi genıs ferah bahgajı guzel cıft cam tavan vs

coyete
    Misafir
    Forumda konusu var arama butonunu kullanın

http://www.techturkey.com/forum/asir...der-turbo.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo8 4g63 ün az kısılmışı, yakıt kullanıya bağlı, td04turbo var.

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bı kac kere kullandımda hıcde evonun kısılmıs motoru var gıbı degıldı ustunde ama ıdeal bir aile aracı içi genıs ferah bahgajı guzel cıft cam tavan vs
    O kullandığınız 2.4 otomatik olmasın?Ben de kullandım gayet atak geldi.Zaten fabrika verilerinde 0-100 ü 7 saniye.İyi zaman yani.
    Ayrıca bir arazi aracı değil suv.
    Nadide şeyler değerlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam sizin kullandığınız normal turbosuz 2.0 olanıdır zaten bu aracın stock motoru ile 0-100 ü 7 saniye nasıl hızlı gelmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada konu güncelliğini koruyor

TommiMakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sa arkadaşlar. sahip olduğum 2010 model opel corsa aracımızı satıp 2005 yada 2006 bu model jipi almak istiyoruz. merak ettiklerim şehir içi kullanımda yakıtı ne kadar olur acaba ? km ye 40 kuruş yakarmı ? ayrıca motorları sağlam diye okudum bazı yerlerde bu model mitsubishilerin. evo8 in biraz daha kısılmış motoruna sahip diye biliyorum bu araç. daha fazla bilgi verebilecek olan varmı acaba bu araç hakkında ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    evo 8 motoru var üzerinde
    4G63
    takribi 500 krş yakıyor normal kullanımda
    Powered by PASAOGLU
    Tuned by DR.ECU

REDBULL KANATLANDIRIR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evo 8 motoru var üzerinde
    4G63
    takribi 500 krş yakıyor normal kullanımda
    normal kullanımda 500kuruşmu ? hocam ne yaptn sen ? lpg de gazlayarak kullansak 700-800 ü bulur o zaman ? bu kadar çok yakmıyomş yaw yanlışın var senin galiba

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıtı düşüneceksen almayacağın bir araba.Ama harikadır.Baştada söylediğim gibi bir jeep değil mitsubishi Gırgırı bir kenara bırakırsak 2.0 litre turbo motor.Hafifletilmiş evo 8 motoru yani.4G63 bir efsanedir zaten.Bence dünyanın en verimli 2.0 motorudur.Fabrika verilerine göre 202 beygir, 300 tork a sahiptir.Ufak dokunuşlarla 250 beygirin; iyi dokunuşlarla 300 beygirin üzerine çıkarılabilir.Çok sağlam dokunşlarla 4G63 ün dünyada 1000 beygir civarında örnekleri vardır.Türkiye de 700 beygir civarında bir tane var diye duymuştum.
    Outlander turbonun fabrika verilerine devam edecek olursak 0-100 ü 7 saniye.Son süratini yazan bir teknik veri görmedim.Fabrika verisi yakıt 90 sabit hızla 6.0 litre.Yani 1500 kiloluk bir suv a göre oldukça ekonomik.Ama corsa dan sonra yakıt çok gelir.Zaten turbo araçlar basmadığın zaman makul bastığın zaman çılgın yakıyorlar.Yani tamamen kullanıcıya bağlı ama insanı tahrik ettiği için özellikle hızlanırken sakin kullanamıyorsun.1500 kilo olduğunu belirtmiştim.Sürekli dörtçeker bir diğer deyişle awd dir.Bence dünyadaki en iyi çekiş kontrol sistemi olan acd ye sahiptir.Yoldan çıkarmak çok zor patinaja düşürmek neredeyse imkansızdır.
    Donanıma gelince tüm mitsubishiler gibi oldukça donanımlıdır.Klima, 4 cam elektriği gibi şeylerin yanında çift sunroof vardır.Sunrooflardan biri aktif.Turbo modelinde diğerlerine göre göstergelerin zemini beyaz, pedallar spor, gibi küçük sportif detaylar mevcuttur.
    Her ne kadar suv olsada araziden çok spor bir araç olarak imal edilmiş bence.Yani hem spor hem aile aracı olarak hoş.Şahsen benim olsa çetin araziye sokmam.Zaten arazi istesem 40.000 civarında bir paraya bu aracı değil dizel bir arazi aracı ya da pick-up alırım şahsen.
    Nadide şeyler değerlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal kullanımda şehir içi 9 la 11lt. arası değişiyor, basınca 13 civarı oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal kullanımda şehir içi 9 la 11lt. arası değişiyor, basınca 13 civarı oluyor.
    yani şehir içi 350kuruş falan yakar dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıtı düşüneceksen almayacağın bir araba.Ama harikadır.Baştada söylediğim gibi bir jeep değil mitsubishi Gırgırı bir kenara bırakırsak 2.0 litre turbo motor.Hafifletilmiş evo 8 motoru yani.4G63 bir efsanedir zaten.Bence dünyanın en verimli 2.0 motorudur.Fabrika verilerine göre 202 beygir, 300 tork a sahiptir.Ufak dokunuşlarla 250 beygirin; iyi dokunuşlarla 300 beygirin üzerine çıkarılabilir.Çok sağlam dokunşlarla 4G63 ün dünyada 1000 beygir civarında örnekleri vardır.Türkiye de 700 beygir civarında bir tane var diye duymuştum.
    Outlander turbonun fabrika verilerine devam edecek olursak 0-100 ü 7 saniye.Son süratini yazan bir teknik veri görmedim.Fabrika verisi yakıt 90 sabit hızla 6.0 litre.Yani 1500 kiloluk bir suv a göre oldukça ekonomik.Ama corsa dan sonra yakıt çok gelir.Zaten turbo araçlar basmadığın zaman makul bastığın zaman çılgın yakıyorlar.Yani tamamen kullanıcıya bağlı ama insanı tahrik ettiği için özellikle hızlanırken sakin kullanamıyorsun.1500 kilo olduğunu belirtmiştim.Sürekli dörtçeker bir diğer deyişle awd dir.Bence dünyadaki en iyi çekiş kontrol sistemi olan acd ye sahiptir.Yoldan çıkarmak çok zor patinaja düşürmek neredeyse imkansızdır.
    Donanıma gelince tüm mitsubishiler gibi oldukça donanımlıdır.Klima, 4 cam elektriği gibi şeylerin yanında çift sunroof vardır.Sunrooflardan biri aktif.Turbo modelinde diğerlerine göre göstergelerin zemini beyaz, pedallar spor, gibi küçük sportif detaylar mevcuttur.
    Her ne kadar suv olsada araziden çok spor bir araç olarak imal edilmiş bence.Yani hem spor hem aile aracı olarak hoş.Şahsen benim olsa çetin araziye sokmam.Zaten arazi istesem 40.000 civarında bir paraya bu aracı değil dizel bir arazi aracı ya da pick-up alırım şahsen.
    istediğim bilgileri verdiğiniz için teşekkür ederim ben yakıt masrafndan korkuyordm şehir içi 350 - 370 kuruş yaksa razıyım inşallah öyle olur

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ş.içi ort. 10 lt yaksa 40küsür kuruş eder, fakat araç gerçekten hem aile hem de performans aracıdır...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 kuruş derken lpg demi yoksa gazdamı ?

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 kuruş derken lpg demi yoksa gazdamı ?
    benzin fihyatlarını göz önüne alarak, ş.içi ort. 10 lt yaksa 40 küsür kuruş eder demek istedim
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo olmayan var bende.satılık isterseniz
    Zalimler için yaşasın cehennem..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrosystem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo olmayan var bende.satılık isterseniz
    hocam onlarda çok ağır kalıyor seri gelmiyor bana niyeyse. turbo almamın bi amacıda performanslı bi motora sahip olması

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)