Ya bilmiyorum incelemedim öyle çamurluk içine baktım çürük kabarma var mıdır diye amortisörü gördüm yay göremedim incelemedim de yani![]()
kesinlikle tavsiye etmem hangi kafayı takarsan tak tam uyum sağlamıyor
sürekli problem çıkartıyor çok uğraşırsın.
tüpsüz kullanımda çok daha keyifli bir araç kafan rahat olur eğer motorda sağlamsa hiç problem yaşatmaz zaten tüp yokmuş arabada
üstelik çok yakan bir araç değildir.
İlan konulduktan bikaç dakika sonra direk otomobil kısmında gördüm aracı iki gündür düşünüyorum tech e konu açsam sessizce benden hızlı davranıp aracı alan olur mu diyeenson dayanamadım açtım talipliler yavaş yavaş çoğalıyor
Olmadı aracın taliplisi olanlar beklesin ben yarın alayım aracı açık arttırmada satarız.![]()
sahibindeni hergün takip ettiğim için bizde gördük aracı. aslında 115 kasa mercedes bakıyoduk arkadaşa ama bu araçta gözümüze çarpmadı değil. hayırlısı olsun kimin nasibi ise
Bi de ilk ilana koyuldugunda arabanın plakaları da gözüküyordu. Sonradan plakaları gözükmeyecek sekilde degiştirdiler ilanı....
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Bu araç kaçmaz bence hacı muratı almamış olsaydım kaçırmazzdım şimdi bunuda alırsam baba ile aramız papaz olur keşke hiç görmeseydim içimi kemirir şimdi bu Sen bunu al sıkılırsan hacı muratla değişiriz![]()
![]()
Kadett c kasalarda 1.1 motor seçeneği yoktur 1.0 lt ve 1.2 lt motor seçenekleri var bunlar arasında da 1.2 lt. ler ikiye ayrılıyor 1.2 N ve 1.2 S olarak N ler 55 hp S ler 65 hp dir (sadece sıkıştırma oranı (piston) farkı var).
1.6 lt. motor sadece coupe GTE modellerinde kullanılmıştır avrupada enjeksiyonluları mevcuttur.
Bende de 79 model C2 kasa var 4 kapı (saloon).1.2s motor vardı üzerinde motorun ufak olduğuna bakma 780 kg dır kadett ler 0-100 13 sn civarında dır.Ben aracımı bursadan aldığımda rizeye dönerken 170 i görmüştüm 1.2s motor la.Orjinal karburatörü Solex 30/32 PDSI dir güzel bir karburatördür.
Project Cars bölümünde aracımın konusu var bilmiyorum gördünmü turbo vs. projelerim oldu.Sonra motor değiştim taunus 2.0 lt. motor ve tofaş 5 ileri şanzıman var şu an üzerinde 0-100 üm 11 sn lerde.Parça konusunda aksarayda Oto Rekor diye bir firma var hemen hemen herşeyi ellerinde mevcut sıkıntı kesinlikle yaşamazsın kaporta aksamı bile var.
Adres ve numara ;
Tiryaki Hasan Paşa Cad. No : 13 Aksaray / İstanbul
Tel : 0 212 586 12 61
Fax : 0 212 530 66 09
www.rekoropel.com
E-mail : otorekor@yahoo.com
MSN - otorekor_opel@hotmail.com
Aracı alırsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana ben motorumu rektifiye etmiş a dan z ye orjinal GM parçalar ile toplamıştım ama dediğim gibi sonra motor&şanzıman değişimi yaptım motor dağınık bir şekilde garajda duruyor parça parça yada komple müşterisi çıkarsa satmayı düşünüyorum.Motordan yana bir şeye ihtiyacın olursa bana haber ver çok güzel kolaylıklar sağlarım sana.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Evet varmış,hatta 2.0 lt enjeksiyonlu modelleride varmış ama sınırlı üretimmiş.Ben Coupe GTE lerde 1.6 motor bulunuyor diye biliyordum.Ben düz 1.6 motorlu coupe hiç görmedim 1.2s motor oluyor genelde üzerlerinde belkide Türkiye ye 1.6 motor ile gelmemiştir yada bilmiyorum dediğim gibi ben hiç denk gelmedim.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)