Haftaya kadar bu konu güncel olsun. Finallerden sonra eve gidince kurucam battle.neti![]()
5v5 ve 4v4 attık yerel ağdan az once geldım eve saat 21.00 dan 04.00 e kadar esir etti bizi
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
7-8 aylık bir hortlama olacak ama. Dota 2 oynayan arkadaşlar varmı aramızda. Hergün 180 tane betakey dağıtıyorlar ama. Yinede tutturamıyorum. İnvitesi olan arkadaşlardan Yardım istiyorum.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
yaf ben bu dotayı anlamadım.Warcraft diyorlar.Bi oyun indirdim 15 gb :O o değilmiş sildim.intenetten arattım araştırdım saçma sapan şeyler çıktı kuramadım.Adam akıllı yüklenebilecek bir site verebilecek varmı?Reign of chaos zamanlarında falan çok severdim warcraftı![]()
Şöyle anlatayım. Warcraft 3 rog u kuruyorsun. Ardından üstüne TFT Versiyonunu kuruyorsun. Daha sonra oynayacağın servere göre. Belli başlı yama patch ı var onu kuruyorsun. Örneğin battle.net de oynacaksan oranın gerekli dosyaları var warcraft ın üzerine kuruyorsun. Daha sonra getdota. Adresinden dota allstar map ını indirip. Warcraft Klasorunun içerisinde Maps klasorunun alt klasoru olan Download isimli klasorun içerisinde atıyorsun. Battle.net e üye oluyorsun. Girip oynuyorsun. Yaklaşık 90-100 tane hero var. Hepsini oynayış tarzı ve yeri amacı farklı. Gerçekten çok zevkli bir oyun. Üstelik Zamanında grafiklerine oranla istemiş olduğu bilgisayar özellikleri gayet düşüktü. Bla bla bla. Neyse şimdi bunun Dota 2 si cıktı. Daha da güzel grafikler üzerine. Ama Beta key olmadan kayıt olamıyoruz. Her gün 180 tane çekilişle betakey dağıtılıyor. Kurrada şans kazananlar ise 2 kişiye davetiye yollabiliyor. Varsa betakey yoksa davetiye rica ediyorum arkadaşlardan..
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
DOTA 2 oynuyoruz ailecek![]()
eurobattle giriyorum bırakmıştım tekrar başlıcam finaller bitti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)