hala varmı bu oyunzamanında oynamıyodum hala oynamıyorum
![]()
4 5 sene evvel oynuyodum öyle oyun olmaz olsun..hangi gerizekalı insan tipi gece saat 4 e alarm kurupta filo karşılamak için kalkar...
evrende 2. filo bendeydi hiç unutmam ankaragücü diye itin teki (adam 1. tabi) yemeden içmeden uyumadan yaptıgım filomu 2 saat bi işim var diye yerde bıraktıgımda ucurmustu :@ :@ yine sinirlendim :@
eskiden hatırlarsınız internet üzerinden mesaj atılırdı cep telefonlarına web üzerinden. Ben programa arayüz hazırlamıştım sürekli olarak 1 dakikada bir refresh yapıodu ana ekranı. Ekranda kırmızı yazı gördüğü zaman internet üzerinden cep telefonuma mesaj atması için. Bizimkiler yeni program yazacaklarına almanların arayüzünü kullandıkları için çalıştıramamıştım. Bizdeki kırmızı renk komutu ile almanların ki farklı olduğu için çalıştıramamıştım. Çalışsaydı allah diim parayı vurmuştum.
IN BOOST WE TRUST
ya 40 yaşında esnaf bi abim her gece yarısı evden kalkıp dükkana gelirdi yok bi yere bişiler göndermiş ne olmuş falan diye bakmayane enteresan işler yaa
![]()
üni yıllarında E2 serverda ilk 500 arasındaydık. 17-18 saat oynardık.BAK ZİVER olarak eski oynayanlar mutlaka bilir.artık sınırları aşmıştı bizim oyun arkadaşlıkları.çok uzun süredir oynamıyorum ama. Tekrar başlasakmı ne yapsak![]()
e23 'teydi sanırım 5-6 sene önce.En iyi arkadaşımla kapışıyorduk.İkimiz de ilk 50'deyiz ve en iyi filolar bizdeydi.Yemezdi kimsenin totosu dalmaya.Yedigimiz içtiğimiz de ayrı gitmezdi.Bi gün aynı dersten sınava giricez.
o sınava girdi,ben sınavdan kaçtım. Vurdum elemanı
2 saat sonra telefon açtı, canım çok sıkkın hadi içerlim. içtik
bulaşmamak lazım.her sabah 4 te kalkıyordum.
evren 6 eraslannb ilk 100'e kadar gelmiştim bir savunma vardı kimse geçemiyordu ay günde bayaa bi ay yıldızı üretebilecek kadar kasmıştım tam üretmeyede başladım iss geldi yalan olduk...
OGAME pişmanlıktır![]()
üniversitede 1 sene boyunca tek ders geçememe sebebim, ittifak lideriydim mal mal ittifak savaşlarıyla uğraşırdım, uykusuz geceler, okulda derste uyuyakalmalar. hayatımı filoların yere iniş saatine göre ayarlamalar. Allahtan yırttım artık.
2005 - 2007 arası epey oynamıştım evren 13-14-28 de. En zevklisi de filo birleştirip ilk 10 daki elemanlara dalmaktı. Bir ara normal savaş sıkmaya başlayınca ittifak çapında maden birleştirip ölüm yıldızı basıp 7000 den ufak aylara giriyorduk fantezi niyetine![]()
Aynı dönem
King of the kings, prıvateDönemin Türkiye rekoru
http://board.tr.ogame.org/board580-o...kings-private/
Kadıoğlu ilk sıralarda olan diil miydi ya, oysa dayımı vurmuştun sen![]()
Yok abi kadıoğlu tanıdıktı sadecekanksta da bulunmuştum son zamanlarda
önceleri sub kankstaydm.genelde 200lerdeydim bençok güzeldi ozamanlar
oyun.çok özlüyorm o havayı =))
beni7bitirdi[ sub_kank ]-------->join[Troians] - E 4 - OGame Turkiye
edit: bide wrangler vefat etmişti abi hatırlarsan unutulmazlardan.
e30 filo kademe ve genelde 1. olarak bıraktım nickname aynıydı
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Guzel zamanlardı ama yeniden kaldırmaz bu beden bu oyunları. Bir o game birde Knight online,Silk Road, Age of, Call of :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)