User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: C30 Rline body kit

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

C30 Rline body kit

Arkadaşlar volvo c30 almayı düşünüyorum 2. el diesel ama Rlinelar bnce çok pahalı normal alıp Rline body kit yapmak istiyorum ama ne kadara olcagını bilmiyorum sizce
    komple Rline body kit 2 çıkış egzoz dahil kaça patlar ve Rline jantı ne kadardır veya replicaları falan ne kadardır bana bunun hakkında birz bilgi verebilirmisiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi bilgisi olan yokmu arkadaşlar

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istersen arkas otomotivi bir ara yarın onlar fiyat verir kesin volcar da olabilir

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nette line diye arattiniz mi polyestercilerde kalıbını alıp baslamis olabilirler...
    Rline jantini belki 2. el bulabilirsin veya onun yerine farklı bir jant alabilirsin..
    Egsozu son susturucu almana pek gerek yok nede olsa dizel alcam diyosun egsoz ucuyla o isi cozebilirsin...

Ama rlineda bunlar dısında farklar var ve orjinal parcalar volvodan cok pahaliya geliyor...

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aramayı R line değil R design olarak yaparsan daha rahat ulaşırsın. Ben c30 alırken ellerinde r design yoktu diye normal bir aracı alıp arkas oto dan parçalarını temin etmiştim. 1 sene önce body kit
    fiyatı 2.300 tl gibi tuttu. R design direksiyon 800 tl , r design jantıda üstündekiler 0 ken
    verip üstüne 600 tl civarı verip almıştım. Ama bunların yanında orj. R larda
    kadran mavi oluyor ve döşeme deri oluyor bunlar hakkında bir fikrim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer arkastan orjinal bodykit alıp 2.300 tuttuysa çok iyi ama montaj falan herşey dahilmi yoksa sadece normal parçaların fiyatımı bende şöle düşünmüştüm komple R desing yapsam 2 milyar tutsa 2 milyarda jant yay film falan gitse toplam 3-4 milyar arası bi bütcede ona ayırabilirim ondan sordum pahalıya çıkmak istemiyorum ama arabayı yapmışken güzel yapmak ve böle çakmayım diye bagırmasını istemiyorum

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Opc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer arkastan orjinal bodykit alıp 2.300 tuttuysa çok iyi ama montaj falan herşey dahilmi yoksa sadece normal parçaların fiyatımı bende şöle düşünmüştüm komple R desing yapsam 2 milyar tutsa 2 milyarda jant yay film falan gitse toplam 3-4 milyar arası bi bütcede ona ayırabilirim ondan sordum pahalıya çıkmak istemiyorum ama arabayı yapmışken güzel yapmak ve böle çakmayım diye bagırmasını istemiyorum
    3-4 bin tl ye biraz zor belki üstündeki jantları satarsan 5,6 bin tl ye halledebilirsin ben aldğımda 2.300 tl ye arka tampon almamıştım ve boya yoktu. Çakma gibi durmasın diyosan 3,4 bine imkansız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)