emniyet yılbaşı gecesi çok sıkı tedbir alıcakmış ve saat gece 12 den sonra yeni zamlı ceza tarifesi uygulanacakmış . Dikkatli olalım![]()
emniyet yılbaşı gecesi çok sıkı tedbir alıcakmış ve saat gece 12 den sonra yeni zamlı ceza tarifesi uygulanacakmış . Dikkatli olalım![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
ankara ıcın konusuyorum gıdecegınız en uzak mesafe 20 km olur yanı 40 km taksıye bınersınız kac para taksı bılmıyorum ama 2 lıra olsa 80 tl eder...hadı tehlıkesını gectım ehlıyetı kaptırınca nekadar opuyorlar??beyın bedava...
bu gece istanbul karısır![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Arabaları almayın hiç boş yere canınız sıkılmasın şahsen ben bırakıyorum taksi kullanıcam
Livestrong
dünden başladılar valla adamlar. gece işe giderken bjkde inönü stadının etrafından dönüyorum mecburen aşağıda ve yukarıda iki kere çevrildim 50metre içindehiç kasmaya gerek yok araçlarınızla çıkmayın. kimbilir bu gece nasıl olur.
Sakin güç...
Alkolle isim olmaz da masum masum gezerken almasalar bariSadece alkole bakip gonderirlerse sikinti yok
dolmabahçeden tünele girdim girişi-çıkışı sakindi e6 sakindi mahmutbey gişeler sakindi, ıspartakule gişelerde tubacıkları koymuşlardı ama faaliyete başlamamışlardı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)