honda 1.6 ies
honda vtec es
honda fd6 elegance
toyota ae101
Printable View
honda 1.6 ies
honda vtec es
honda fd6 elegance
toyota ae101
20 bin altı olan her araba piyasada hemen alınır satılır..düşüncesindeyim. piyasası yavaş olan benım aklıma gelen. alfa,
eden vti vti öle çok seri satılan bir araç değil şu anda almak istesen gene en az 23 lirayı gözden çıkartman gerek üstünede 1 lira kar koysan 24 peki 24 liraya bu araç nekadar zamanda satılır bana bunu cevabını ver
benim saymış olduğum arabalardan alsan ortalma 6000 ile 15000 arası her hafta alım satım yaparsın tmm belki kar marjı düşük olabilir 1000 lira değilde 300-400 lira kar edersin ama sirkulasyonu çok fazla olur sende karını ordan yapmış olursun
Kesinlikle ve kesinlikle Vw...Altın gibi mübarek...
bmw 1.16
şuan arkadaşım 1 sene önce aldığı fiyattan daha yükseğe satabiliyor.
Bir de kendi aracım olan vtec2, piyasası halen tatminkâr
halonun yuzunden rexler ıyı prım yaptı :)
kesinlikle toyota corolla 93-98 arası üretilen kasası , kasa kodunu bilmiyorum.
renault,fiat ...
VW de iyi ama herkes VW tercih etmez,reno-fiat önceliklidir.
Tofaş serileri.yani gerçekten yararlananda var o arabalardan ticari olarak,keyfine binen de , mecburiyettende , pazar payı yüksek diye bilhassa anadoluya açılırsak halen tofaş ve R9-toros 3lemesi karşımıza çıkıcaktıR. :)
araçdan prim yapma devri kalmadı artık bütün araçlar zarar ettirir ama kimisi çok kimisi az.
benim bildiğim zarar ettirmeyenler mercedes yaşı ne olursa olsun katiyen ettirmiyor
hyundai ler ettirmiyor renault tofaş vw bunlar ettirmiyor..
Araçların ilan fiyatlarını değil ne kadara satıldıklarını göz önünde bulundurmak lazım.
eylül ayında 30bin tl ye bi araç sattım, benimle birlikte ilanı olup da 32-35 bin tl çeken
arkadaşların hala ilanı mevcut aynı fiyattan.
bazen keyfe keder arayıp soruyorum adam 39 bin tl rakam istemiş 35bin param var diyorum,
tamam diyor.
yinede hangi araç para kazandırdı dersek şirokko ve s2k derim. çünkü keyfe dayalı alınan ve
istenilen özelliklerde olanı nadir bulunan araçlar.
Mercedes fiyatları belki kar ettirmez ama asla ve asla zarar ettirmez . bir çok araba aldım sattım nette yazan fiyatlar gerçek hayatta geçerli değil o yüzden aldanmamak lazım.
biz şirkete accent aldık 3 ay sürdük sonra filo dan amcam fiorino verince hayatımda en hızlı sattığım araçdı sahibindene ilan koydum 3 ay önce 14 bin tl ye aldığımız aracı 15 bin tl ye hemde ilanı açar açmaz 15 dakka bile sürmeden sattım.. birde dayı kaptan getz aldı 6 ay kullandı italyaya seferi çıkdı kapıda yatıcağına bir sene satalım dedik 21 bin tl ye aldığımız aracı 20 bin tl ye bir bayana gününde hemde sattık.. o açıdan hyundailer kafamda hep bu konuda pozitif kalmışdır.
Şuan ae101, 1.4 is, 1.6 ies, clio 1.6 sport, vtec2, volkswagen grubu,baya iyi durumdalar, şahins 'lerde iyi para ediyor, al satta kazanılabilecek araçlar.
Volkswagen :) 1 buçuk yıl önce Bora aldım 23 e. Şimdi 25 e teklif geliyor ama satmam :D
BMW 1-Serisi ve Volkswagen'in genel olarak Tamamı..
Euro ile satılan araçlar prim yapanlar grubuna girebilir.. Ayrıca ötv güncellemesinden sonra vergiye takılanlarda ha keza...
honda 1.6ies ve lagunalar bence prim yapanlar.
Luks arabalarin da piyasasi artista, ozellikle OTV den sonra
Buyuk motorlu arabalarin da bazilarinin yasi ilerleyince degeri artiyor - alt vergi dilimine dusunce
son 1 senedir değeri düşen araba yok gibi, hepsi prim yaptı..
mazda practicayı 7500 TL ye aldım 1.5 -2 sene sonra 11 e sattım..
hiç tutulmayan bir araç hemde:D
honda civic si 2 sene önceye kadar 10 .000tl ye ilan verilen araçlar şimdi 15 16 dan aşağı değil yine eg kasa civic ex lerde 7 lerden 11-12 lere yukseldi