almışken 4 s al bence sonr geriye dönüp pişman olma die söylüyorum sen neden böyle söylüyorsun dersen bilmiyorum![]()
4s al bencede bende kullanıyorum çok memnunum 4 ten bariz hızlı kamerası videosu vs iyi siri ztn bi moka yaramıyor dedikleri gibi türkiye haritası yok.. işlemci açısından kamera video açısından iyi dışında biraz deişikliker var zaten .. almışken 3-5 daha ver S al
4 ü sattım 4 s aldım 1 aydır kullanıyorum çok memnunum interneti , gsm çekim kuvveti , ekranı , işlemcisi kat kat hızlı ve iyi fakat yeni bi güncelleme çıkmasını beklıyorum bazen saçma sapan sesler çıkıyo bunu düzelticeklerdir elbette , ama eğer standart kullanıcılar alo alo ve sms den başka bişi kullanmıyorlarsa 4s almalarına hiç gerek yok 4 alsınlar
s hem daha hızlı hem kamerası daha ıyı sanırım
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
bende beleşten değiştirdim cok fark yok
4 kullanıcıları speed infister diye bir program var fena hızlandırıyor![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
ben aldığımdan beri manyak gibi oyun oynuyorum resmen psp ye çevirdim aleti maşallahı var tık yok![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
keyfe keder kullanıma bağlı 2 side tercih edilebilir.
4 alırsanız 5.0.1 jailbreak çıktı ve mükemmel çalışıyor.
4s de siri var, anten güçlü. iphone 4 de siri bendede var. siriyi sorun etmeyin.yüklenecek.ama tr de lokasyon bilgisi yok...
hangisi kafanıza yatarsa onu alın 4s daha gündemde şu an
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
işlemci ve kamera dışında pek önemli farklar olduğunu bilmiyordum ki anten de farklıymış![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)