illa beyaz olacaksa championship white öneririm...
Arkadaşlar renge karar verildi denende ugrasıldı arabada baya aston martinin morning frost white rengini![]()
camurlukta denendi harika bi görüntü çıktı ortaya bu renk birebir olarak yapılacaktır sizinde fikirlerinizi öğrenmekten mutlu olurum olumlu veya olumsuz. Bu cuma çıkıcak boyadan aracım kısmetse
biride yorum yapaydı iyidi.
olsun olsun yorum olsunda görüşleri görelimiyisi kötüsü olmaz.
bence çok güzel bir renk tonu seçmişsiniz hayırlısı olsun bitmiş halinin fotolarınıda görmek isteriz ne kadara geldi komple boyatma
yorumlar için teşekkürler yorumlar iyi olcak diye bişey yok ya elbet beğenmeyenlerde çıkıcak onlarıda görmek gerek. Boyayı denerken orjinaline blue pearl i fazla atıp denedik ama bu seferde boya sarıya döndü rengi o yüzden sedefi orjinaldeki gibi bırakmayı tercih ettim araba ufak olunca fazla sedefde boğar diye düşündüm inanın bende çok merak ediyorum komplesi nasıl olucak ufak bi kısmı yaptırdım denemek amaçlı hoşuma gitti dedim bu olmalıcuma günü bitince paylaşıcam arkadaşlar arabayı soydurdum komple düzgün olsun diye yarım yamalak iş olmasın. haftaya toplanmış olur tahminim
ustam gerçekten başarılı bir sanatkardır mengenler bile dışarı gönderdikleri aracı ustama gönderiyor. herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor saolsun
teşekkürlerbende bekliyorum çok merak ediyorum nasıl olcak diye bi olsa bitse rahat edicem
![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...rniklendi.html
bu linkte resimler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)