User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Mini Karavan seven varmı

suprolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10bin ona verene kadar bunu karavana çevirmek daha iyi yav hemde daha rahat olur

Sahibinden Satılık 1972 Model Km Ford Mark 1 Transit 3.450 TL - 67230870

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    onu 3 ibn tl ye almak önemli değilki onun sigortası vergisi tamiratı arkasını karavana çevirmen bir senede zaten sana 10 bin tl harcatır..

bu mini karavanların en güzel yanı sıfır masrafları var ne bakımı ne götürmessen yakıtı ne vergisi ne sigrotası ne tüv ü ne başka bir şeyi bir alırken para veriyorsun o kadar.

aslında fiyatlar çok yüksek caretta tipi bir şeye kullanılan malzeme işçilik maliyet toplamda nedirki 2-3 bin tl ye satsalar sürümden kazanır ürün yetiştiremezler zararda ediceklerini hiç sanmıyorum.. valla milletde alıyımda kapının önünde dursun niyetine bile alan olur o fiyatlarda olsa

judgeGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu 3 ibn tl ye almak önemli değilki onun sigortası vergisi tamiratı arkasını karavana çevirmen bir senede zaten sana 10 bin tl harcatır..

bu mini karavanların en güzel yanı sıfır masrafları var ne bakımı ne götürmessen yakıtı ne vergisi ne sigrotası ne tüv ü ne başka bir şeyi bir alırken para veriyorsun o kadar.

aslında fiyatlar çok yüksek caretta tipi bir şeye kullanılan malzeme işçilik maliyet toplamda nedirki 2-3 bin tl ye satsalar sürümden kazanır ürün yetiştiremezler zararda ediceklerini hiç sanmıyorum.. valla milletde alıyımda kapının önünde dursun niyetine bile alan olur o fiyatlarda olsa
    yani diyorsinki bunun hiç bir şekilde masrafı kılı yünü tüyü yok, bi çeki demirimi gerekli aracın arkasına takıp çekebilioz mu fizana kadar
    Alıntı emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 zaten çok ii yürüo ama 106 nın ince conta baya bi ince heralde maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı judgeGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani diyorsinki bunun hiç bir şekilde masrafı kılı yünü tüyü yok, bi çeki demirimi gerekli aracın arkasına takıp çekebilioz mu fizana kadar
    ister fizana ister alanya antalya güzel hatun manzaralı bir kumsala
    ister karlı bir dağbaşına kayağa
    ister yeşil bir dağ başına ava falan
    ama bizim millet art niyetli esas alma amacı ***** abi otele para vermiyelim abi araba sıkış pıkış evde anne baba var hatunla başbaşa kalıcak en ideal ortam ister otur içerde tv izle ister otur şampanya iç hatunla istersen aç tavanı yıldızları izle

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan gecen gun ne lazim oldu namussuz ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aslın en güzeli önceden sahile çekicen karavanı bırakıcan orda hatuna diyicen aşkım senle sahilde başbaşa yemek yemek istiyorum hatunda balık restaurantına beni götürücek yada pahalı bir sahil restaurantına götürücek sanıcak bir götürücen karavanın mutfağını açıcan orda sandwich falan hazırlıycan ondan sonra hatundan allah belanı vermesin boyun devrilmesin

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapacaksam elimdeki aracın önden yemişini bulup önünü kestirip karavan yapmak isterdim.

küçük ve boyu uzun olanlar kötü be tuvalet kabini gibi duruyorlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68609787/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu turtle tasarımı güzel bende.. ben gerçekdede gördüm çok hoş tasarımı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

10binin geçer belki bunu çevirmek ama neticede diğer karavan ufacık ayrıca onuda çekmek için ekstra araba gerekli onun vergisi bakımı vs vs var yani aynı kapı hatta bunun arkasını çevirince daha büyük olur ufak yerlere sığamıyorum

ama o ufak boyutlarda 4-5 bine varsa çok satar çokta eglenceli şeylere benziyor

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyutlarına küçük diyenler için büyüğüde var,2.el

2010 MODEL - PIRIL PIRIL KARAVAN. sahibinden.com'da - 65665364
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suprolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10binin geçer belki bunu çevirmek ama neticede diğer karavan ufacık ayrıca onuda çekmek için ekstra araba gerekli onun vergisi bakımı vs vs var yani aynı kapı hatta bunun arkasını çevirince daha büyük olur ufak yerlere sığamıyorum

o ford u almdırmycaz sana

2012 model 5.25 Karavan Kampanyamız - Karavan, Erba karavan, moto karavan, karavan, çekme karavan, şantiye karavan, erba karavan, caravan, gezici karavan, römork karavan, karavan imalatı, motorlu karavan, türkiye karavancılar, adapazarınd

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

büyükler güzel değil bu mini lerin esprisi zaten ufak olmaları.. kullanışlı o büyüklerin masrafıda var mesela su depoları var ondan sonra gider atık depoları var onların ara ara temizlenmesi bakımı falan lazım..

bunlar basit pratik işlevsel nokta vuruşu amaca uygun.. hiç bir bakımı masrafı yok.

her şekil zaten bu karavanı alıcaksan mevcut bir aracın olucak ama ikinci bir araç almaya gerek olmıycak zaten normalde gündelik hayatta kullandığın aracının arkasına bağlıycaksın
    zaten kullandığın aracının vergisini osunu busunu ödüyorsun yani karavana özel bir araç değil neticede yani ekstra karavan için ikinci bir araç almana gerek yok bu miniklerde ..

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elin oğlu hayatını yaşıyor be..
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yokmu şunu ucuza imal edicek bin tl ye felan 30-40 kişi alıp buluşup yola çıkalım panpalar

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çokta mini olmasın yani, ülkemizde karavan götürüp huzurla tatil yapılabilecek yer sayısı ne kadar ki

bu arada arabada sıkışmayız diyenler jandarma ondada sıkıştırır merak etmeyin
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çokta mini olmasın yani, ülkemizde karavan götürüp huzurla tatil yapılabilecek yer sayısı ne kadar ki

bu arada arabada sıkışmayız diyenler jandarma ondada sıkıştırır merak etmeyin
    aslında çok yer var camping placeler var çadırcılar ve karavancılar için haritalarda gözükür oraya çekersen kimse laf etmez ama sokak arasına çekersen hesap sormaları doğaldır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-4 gündür aklımı kurcalıyo o ford ama böle planı olursa ben yaparım karavan ya
    tüh geçen verdik saç jantları dursalar yapardım bişiler
    büyükler güzel değil bu mini lerin esprisi zaten ufak olmaları.. kullanışlı o büyüklerin masrafıda var mesela su depoları var ondan sonra gider atık depoları var onların ara ara temizlenmesi bakımı falan lazım..

bunlar basit pratik işlevsel nokta vuruşu amaca uygun.. hiç bir bakımı masrafı yok.

her şekil zaten bu karavanı alıcaksan mevcut bir aracın olucak ama ikinci bir araç almaya gerek olmıycak zaten normalde gündelik hayatta kullandığın aracının arkasına bağlıycaksın
    zaten kullandığın aracının vergisini osunu busunu ödüyorsun yani karavana özel bir araç değil neticede yani ekstra karavan için ikinci bir araç almana gerek yok bu miniklerde ..
    ufaklar kullanışlı dediniz gibi anca herkes için olmuyor malesef böle nazik şeylere özendim hep ama olmadı bu arada motorlu karavan almak mantıklı derken hiç arabası olmayan için bahsetmiştim çeki tertibatlı aracı olana büyük kolaylık

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi yakınımda var ınanılmaz guzel bısı ve ıcı cok buyuk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3-4 gündür aklımı kurcalıyo o ford ama böle planı olursa ben yaparım karavan ya
    tüh geçen verdik saç jantları dursalar yapardım bişiler

ufaklar kullanışlı dediniz gibi anca herkes için olmuyor malesef böle nazik şeylere özendim hep ama olmadı bu arada motorlu karavan almak mantıklı derken hiç arabası olmayan için bahsetmiştim çeki tertibatlı aracı olana büyük kolaylık
    ben fuarda görmüşdüm motorcuda olduğum için motor fuarında stand açmışlardı birde getirdikleri model biraz suit otel tarzı idi fuara özel biraz albenili yapmışlardı içerde kaplan desenli yatak tepeye hoş spotlar koymuşlar önde mini bar falan lcd ekran vardı dışardan ufak görünüyordu ama kafayı sokdum epey bir geniş içi zaten içi çift kişilik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)