Geçmiş olsun, inşallah kaybınız fazla değildir.
geçmiş olsun dünyada en kötü şeylerden biri evine geldiğinde hırsızlık yapıldığını görmektir bana göre
Geçmiş olsun.
Kesinlikle proneti tavsiye ediyorum. Kusursuz bir hizmet sunuyorlar. Aylık 30-40 usd, aktif bir alarm merkezine kayıtlı olmaya değecek meblağ..
Acil ambulans, polis gibi hizmetlerin yanı sıra tehdit altında kapıyı açsanız bile ( birisi boğazınıza bıçak dayadı ve alarmın çalmasını engelleyecek kodu girmenizi istiyor ) farklı bir kodla sessiz alarmı başlatıp evinize polis, ambulans yağmasını sağlayabilirsiniz. Cam/ hareket dedektörleri son derece başarılı ve uzun ömürlü
kötüleme yok. alarmın iyi birşey olduğunu biliyorum ve kesinlikle caydırıcı olduğunu kabul ediyorum, imkanı olun taktırsın. benim kızdığım satmak için yalan söylemeleri. dünyanın hiçbir yerinde masrafını alarm şirketinin karşıladığı ve onun çalan alarmlarına bakmak için kurulmuş polis, itfaiye ekipleri yoktur, bunların temsilcileri olduğu şeklinde yalan söylüyor. birde sen ara bakalım polis, ambulans kaç dakikada gelecek. bu adamların demesine göre onlar aradığı zaman polis ve ambulans vatandaşın aramasından daha hızlı geliyor. bu işin içinde olan birisi olarak tamamen kuyruklu yalan olduğunu söylüyorum.
imza yok paraf atim.
Geçmiş olsun.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
geçmiş olsun
Arkadaşlar ataşehirde ofisimiz var dün soyuldu herkes daha dikkatli olsun. Üst - alt kitli olmasına rağmen patlatmışlar.
Sana denk gelen sallamış olabilir. Bana gelen Pronet elemanları hiç de senin dediğin gibi saçma bir bilgi vermediler. Yok bizim kendi ekibimiz var filan gibi. Kadının bana söylediği alarm çalmasından itibaren benimle 1 dakika içinde irtibata geçtikleri ve eğer ben evde değilsem 7 dakikada polisin olay yerine teşrifidir. Ki bizzat testini de yaptım. Yanlışlıkla şifreyi yanlış girdim 1 dakika içinde aradılar. Hatta 30 saniye geçmiyor arıyorlar.
Polis olayı da alt kattaki komşu dairede yaşandı. Alarm gece 3 te çalmaya başladı. 10 dk içinde 2 tane polis arabası apartmanın kapısında bitiverdi. Haa trafik olur sıkışır geç gelir orasını bilemem. Ama o anda panik olursun elin telefona gitmez veya giderse de elin ayağın korkudan titrer kitlenir kalırsın paniklersin numarayı çeviremezsin numara aklına gelmez falan filan insanlık halidir. O durumlarda herşey kendiliğinden oluyor. Adamlar sana ulaşamazsa zaten otomatik acil durumu devreye alıp Polise haber veriyorlar.
Ama durumunuz varsa tavsiye ediyorum herkese. Ayda 30 dolar size koymaz ama caydırıcılığı çoktur![]()
Benimde duyduğum 3. hırsızlık olayı bi daireden LCD TV2yi duvardan alıp gitmişler diğer yan apartmandan da Aracın anahtarını almışlar aman dikkatli olun arkadaşlar bence evleri gözetleyip bu işi yapıyolar artık karambole girmiyolar.Allah hepimizi böyle belalardan korusun...
hafta ici genelde standartt bir hayatimiz var kolay takibe aliniriz ama son hirsizlikda ne var ne yok aldilar serefsizler ondan sonrada 5 yil civarinda pronet abonesiyim. hizmet guzel kalite guzel diger hazir kitlere gore caydiricilik cok daha fazla. kapida pronet logolu dis siren bile olmasi cok guven veriyor. kaldiki alarmi acmadan kapidan cikmam. sigortada var. gecen senede celik kasa yaptirdim taki toka kalmadi elde avucda ama pasaporttu saatti kil tuy yun seyler icin iyi oluyor. bir iki ay once annemlere girdi mustakil evde camdan girip 15 dakikada a.q. cikmislardir. gecen hafta bankadan alip odemelere giderken bagajdan toplu oarayi kaldirdilar. valla ne *** yiyecez bilmiyorum bir gun bizide kaldiricaklar top yekun olan o olacak. ceza yok yaptirim yok adami elinle versen birakiyorlar vermesen seni suclu cikariyorlar anayasa degisikliginden once kanuna bir ceki duzen getirseler cam filmiydi egzostla ugrasacaklarina cok iyi olacak. mal guvenligi kalmadi zaten canda tehlikede bu gidisata gore.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)