User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
82 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Minibüsler kalkıyor

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yan yollarıda E5'e geri katıp emniyet şeridinide geri verseler bari.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

YUSUF
    Misafir
    şimdi önüme kırdıkları zaman söyleniyorum içimden , kır kardeşim önüme kır son haraketleriniz bunlar diye

bana daha trafikte düzgün giden münübüscü rastlamadı

bu sabah evden çıktım bir baktım trafik var sokağın başında

münübüs çekmiş bir şeridi kapatmış millet bekliyo arkasında korna çalanmı ararsın sövenmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köprüdeki emniyet şeridini ihlal edenleri de ortadan kaldıracaklar mı?
    sanki trafikteki tek bozuk olanlar minibüsçüler, geri kalan herkes sütten çıkmış ak kaşık..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zaten dikkat ederseniz dünyada minübüscülük denen olgu sadece üçüncü dünya ülkelerinde var.

siz hiç amerikada abi atla newyork jersey bir iki kalmasın newyork hersey bir iki diyen minübüscü gördünüzmü.

yada almanyada fransada ingilterede gördünüzmü.. modern dünya ülkelerinde olmaz

böyle şeyler minübüscülük nerde var bir bakın hindistan afika ülkeleri ortadoğu ülkelerinin bazıları..

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minübüsçüler kalkmaz toplu taşıma sürekli artıyor onlarıda özel halk otobüslerine plakalarla beraber yönlendirirler bence yada isteyene plaka bedeli ödenebilir bunlar istanbul için güzel çalışmalar ama çoğu kişinin bilmediği iğrenç olaylar olmakta YHT dedikleri saçmalık yüzünden tam 30 ay uzun yol trenleri ve adapazarı trenleri kalkıcak Kocaeli ve Sakaryalı öğrencilerin ne durumda olduğunu bizim gibi yaşayanlar bilir hiç bir alternatif gösterilmeden kaldırılıyo öğrenciyi geçtim bu ulaşım araçlarını kullanarak ekmek parası kazanan insanlar nolucak çok merak ediyorum gerçekten saçmalıklar zinciri dolanıyor ama kimseye gösterilmeden yapılıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yht neden saçmalık olsun tam aksine türkiyenin 20 sene önce geçmesi gereken bir sistemdi.. 10 saatlik ist ankara arası ekspress 3-4 saate düşücek..

şu anda sıkıntı olarak görünen şeyler ilerde rahatlık olarak gelicekdir..

öğrencilerin durumu cidden kötü onlarıda anlıyorum ama Yht kesinlikle olması gereken çok geç kalınmış bir şey.

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yht neden saçmalık olsun tam aksine türkiyenin 20 sene önce geçmesi gereken bir sistemdi.. 10 saatlik ist ankara arası ekspress 3-4 saate düşücek..

şu anda sıkıntı olarak görünen şeyler ilerde rahatlık olarak gelicekdir..

öğrencilerin durumu cidden kötü onlarıda anlıyorum ama Yht kesinlikle olması gereken çok geç kalınmış bir şey.

aynen katiliyorum
    hatta yht ler daha iyi olabilirlerdi de..
    daha hizli vs..
    biraz sabir sadece sonrasi daha iyi olucak
    simdi sikayet eden ogrenciler ilerde memnun olacaklar..

ama sikayet edenlere katildigim konu ise hani maden calisma yapilicak, ve madem bu ulasim bir sureligine daha iyisi icin sekteye ugrayacak, o sure icin bir alternatif gerceklestirilebilirdi..
    bu konuda haklilar..

bu dolmus mevzusunda da istanbulda yasamadigim halde ben bile sevindim nerdeyse
    bi kac kez gittim istanbula arkadasimin yanina, hep araba ile gitmistim, sirinevler denen bi yerde oturuyo arkadasim, ne lanet bi trafigi var oranin be arkadas, hele ki dolmuslar off..

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen katiliyorum
    bi kac kez gittim istanbula arkadasimin yanina, hep araba ile gitmistim, sirinevler denen bi yerde oturuyo arkadasim, ne lanet bi trafigi var oranin be arkadas, hele ki dolmuslar off..
    Hiç de adı gibi şirin bir trafiği yoktur haklısın.
    ama emin ol çok daha kötü yerler de var.
    ama İstanbulda her trafik kargaşasının içinde bir minibüs adı geçiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istanbulu rahatlatıcak şey motorsiklet ve ufak micro araç denilen sınıfdaki araçlardır belediye bu vasıtalara öncelik ve teşvik amaçlı bazı istisnalar uygulasa trafik çok rahatlar.

1500 kilo 60-70 kiloyu taşıyor bazıları 1 ton 50-60 kiloyu taşıyor.. kapladığı yer kirlettiği emisyon üstünden hava kirliliği tükettiği yakıtta cabası..

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e şimdi güzergahlarında değişmesi gerek o zaman
    koca araçlar bazı dar cadde/sokaklardan nasıl geçecek
    ama tahminimce iki minibüse bir otobüs yada 1,5 minibüs bedeline bir otobüs verilir diye düşünüyorum

taksi dolmuşta iyi seçenek olabilir
    8-9 kişi ayakta yolcu yok
    ve çok çeşitli şekilde değişik alternatif güzergahlar uygulanabilir
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beylikdüzüne getiriceği metrobüsün a... 3 jantım kırık 1 jantım çatlak lastiklerin hepsi patlak yarık böyle işin ben gelmişini geçmişini s... 2 elleriyle 1 s... doğrultamıyolar
    sen onlaarın gözünde serserisin, trafik magandasısın!Sorsan derlerki: neden düşük yanaklı jant takıyosun ki_?
    Ama kendi çocuklarının arabasına bişi olsa hemen yola yeni asfalt.
    ahh ahh...
    saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen katiliyorum
    hatta yht ler daha iyi olabilirlerdi de..
    daha hizli vs..
    biraz sabir sadece sonrasi daha iyi olucak
    simdi sikayet eden ogrenciler ilerde memnun olacaklar..

ama sikayet edenlere katildigim konu ise hani maden calisma yapilicak, ve madem bu ulasim bir sureligine daha iyisi icin sekteye ugrayacak, o sure icin bir alternatif gerceklestirilebilirdi..
    bu konuda haklilar..

YHTye saçmalık dememin sebebi TCDD İzmite kadar tarlaları alıyor ve ek raylarla yapıyor ama İzmitten sonrası için arazi kazmak tünel kazmak ve pahalı olduğu için fazla para vermek yerine Bizim gibi insanları perişan ediyor Alternatif yok ortada bizde istiyoruz daha rahat ve hızlı ulaşımı bende destekliyorum tam 100 seneden fazla olmuş raylara hiç bir hükümet el sürmemiş çok güzel ama tek raydan aralıklarlada seferler düzenlenebilir yada bu ray bakımları ve onarımı geceleride yapılabilirdi İzmit - Gebze arası 30 AY sürecek bir mesafemi ben sizlere soruyorum tünel falan açılmıcak sadece raylar değişicek tamam kapansın gitsin ama alternatif olmalı bence Gebze-İzmit minibüsleri var Anadolu Sağlık Merkezinin ordan kalkıyor çok güzel en azından oraya kadar bir alternatif götürülebilirdi YHT ye saçmalık dememin sebebi bu yani yanlış anlaşılmasın Bileciktede aynı çalışma yapıldı kapanma falan olmadı ülkemizin yararına oluyosa olsun ama bu kadarda bencillik olmasın öğrenci sonuçta 1 saatlik yolu 3 saatte gidicek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben öğrencinin yanındayım bizde öğrenci olduk bilirim zorlukları inşallah buna bir çözüm bulurlar kimse mağdur olmaz..

Yht içinde zaten mevcut raylar üstünde hızlı tren gidemez bizim raylar 1940 lardan kalma raylar o rayların hepsinin yeni nesil yht te uygun hale getirilmesi gerekli onun içinde değişmesi şart.

ben yht taraftarıyım hatta hızıda arrtılsın misal diyarbakır istanbul durmadan ekspress bir hat yapılsa yht diyarbakdı adeta istanbulun bir semti gibi o mesafede yakın olur bunlar göçüde yavaşlatır ağırlaştırır güzel olur ben bilhassa bu yöndende yht den yanayım ekonomik olarakda doğuyu kalkındırır..

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    assaray assaray kalkıyor..!!
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

merve
    Misafir
    ya minibüsçüler neden hep aynı, istanbulda dehşet yaşatıyolar, trabzonda da aynılar. dolmmuş şoförlerinden nefret ediyorum ya. iş yerim inanılmaz yoğun trafiğin olduğu bi yerde. her gün iş çıkışında mutlaka bikaç dolmuş şoförü beni çileden çıkarıyo. azrail gibiler ya. eve hep sinirli gidiyorum bunlar yüzünden.
    ya özellikle bu karakterdeki insanlarmı dolmuş şoförü oluyo yoksa bu mesleğe girince ister istemez mi bu hale geliyolar merak ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben öğrencinin yanındayım bizde öğrenci olduk bilirim zorlukları inşallah buna bir çözüm bulurlar kimse mağdur olmaz..

Yht içinde zaten mevcut raylar üstünde hızlı tren gidemez bizim raylar 1940 lardan kalma raylar o rayların hepsinin yeni nesil yht te uygun hale getirilmesi gerekli onun içinde değişmesi şart.

ben yht taraftarıyım hatta hızıda arrtılsın misal diyarbakır istanbul durmadan ekspress bir hat yapılsa yht diyarbakdı adeta istanbulun bir semti gibi o mesafede yakın olur bunlar göçüde yavaşlatır ağırlaştırır güzel olur ben bilhassa bu yöndende yht den yanayım ekonomik olarakda doğuyu kalkındırır..

Dediğinizi çok doğru ama bana sorarsanız Adapazarı- Haydarpaşa trenlerinin çalıştığı raylara niye YHT bulaştırılıyor tamamen ayrı bir güzegah ve yol ile daha güvenli bir şekilde daha hızlı olmalı mevcut raylar tamamen şehir içinden geçiyor tehlikeside var bu işin

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen onlaarın gözünde serserisin, trafik magandasısın!Sorsan derlerki: neden düşük yanaklı jant takıyosun ki_?
    Ama kendi çocuklarının arabasına bişi olsa hemen yola yeni asfalt.
    ahh ahh...
    saygılar...
    hayır arabamda fabrikadan çıktığı gibi orjinal 19" jantlı bi araba bu araba almanyada kullanılsa jantı bile eğilmez ben burda kaç takım jant değiştirdim hatırlamıyorum bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SLH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğinizi çok doğru ama bana sorarsanız Adapazarı- Haydarpaşa trenlerinin çalıştığı raylara niye YHT bulaştırılıyor tamamen ayrı bir güzegah ve yol ile daha güvenli bir şekilde daha hızlı olmalı mevcut raylar tamamen şehir içinden geçiyor tehlikeside var bu işin
    nedeni çok basit vizyonsuzluk amerikada ingilterede tren yolu yapılırken adamlar 50 yıl sonrasının nüfus artışını ve yapılaşmasını yani şehirlerin kasabaların büyüme oranlarını hesap edip ona göre projelendirme yapıyorlar ve yapmışlar.. bizde bu olmadığı için her şeyimiz bu tip türk üsulu oluyor ne yazık ki..

TFSI
    Misafir
    Geçen E5'te giderken minibüsçü emniyet şeridine daldı ve emniyet şeridinde duran araca , evet duran araca korna çağırdı bağırdı. Kim bilir adam nasıl daralmıştır?

Umarım geberir gider , şarampole yuvarlanır .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)