Teşekkürler ama pahalıdır bu ürünler, daha soft bir çözüm bulduk bulduk. Bulamadık devam 2 tane ile..
Eve gittiğimde biostan on board kartı açma ve ek ekran kartını deneyecem anakart üzerinde slot varsa
Teşekkürler ama pahalıdır bu ürünler, daha soft bir çözüm bulduk bulduk. Bulamadık devam 2 tane ile..
Eve gittiğimde biostan on board kartı açma ve ek ekran kartını deneyecem anakart üzerinde slot varsa
Sorun çözüldü arkadaşlar..
BIOS'tan onboard ekran kartını "always enabled" yaptım. Windows açıldığında onboard ekran kartının driverını yükledim.
Şuan Monitör 1 ve LCD TV'de çözünürlükleri farklı farklı ayarlanabilen aynı görüntü
Monitör 2'de çözünürlüğü farklı ayarlanabilen extended desktop yani ayrı görüntü
Şeklinde kullanıyorum
Şimdi soru şu:
Oyun tam ekran çalışırken oyunu kapamadan, alt-tab yapmadan sağdaki internet explorer açık olan dekstop'a nasıl geçicem
Geçemessin , anca bi şekilde yan monitordeki-desktop daki bişeyi aktif etmen gerekir.Hiç denemedim ama mesela yan tarafa windows media player ı koyarsın , klavyede windows media player tusun varsa o tusa basınca o aktif olur o zaman goturebilirsin mousu ama yine ekranı alta atabilir bi dene emin değilim.
Mouse'u hareket ettiremiyorsan bir makro yazılımı ile atıyorum ctrl+shift+f2 ile felan mousu belirli bir pozisyona taşıyacaksın. Bu pozisyonda diğer ekranda olucak.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Oyun ne. Windowed mod yokmu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Oyunlarda windowed mode elbette var ama o modda çalıştırmam. şu makro işi hakkında detay alabilir miyim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)