Turbodan vazgeçiyorum, swaptan da. Erkut abi, setup'a d15 krank eklesek d16 kol ile biraz 1.5e ulaşsak daha verimli olabilir mi?
Turbodan vazgeçiyorum, swaptan da. Erkut abi, setup'a d15 krank eklesek d16 kol ile biraz 1.5e ulaşsak daha verimli olabilir mi?
.
Güzel bir rex bulup bütcende artıcaktır kalan paranlada 0,6 basarsın 220+olursun örnekleri var izmir can ,mugla bursa,istanbuk gri rex pasalar gibide atarlanırsın düşün derim![]()
1,4is (34 ROB 83) eski aracıma atmosferik yapılabılecek herseyı yaptım kapak acmadan tamamen gereksız, VTS aldım (ty saxo) para harcanmıs bır arac eh ıste, Swap ek yaptık forumdan bakılabılır swap ole motoru al tak degıl, arkadasların da dedıgı gıbı swap dıyenler bı swap yapsında bızde gorelım. ek swap malıyet min. 20bın ıster. Suan Clio RS e bınıyorum gercı bunuda doldurdum ama yınede en ıyı guc fabrıkadan cıktıgı halındekı gucu. 1,4is bas yere sagdan sagdan ak gitsin yoksa sat uzerıne 4-5 bın koy ıyı yuruyen bı RS al 8-9Lt yakıt tuketımıyle çak gitsin derim ben![]()
osmaniyede bi çıkmacı acura type-r k20 komple motoru 3800 tl ye veriyodu elindede fazlasıyla mevcuttu integra şanzuman la süper olurdu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)