Bu fotoğrafları bu konuda görürüm diye düşünmüştüm;
http://www.techturkey.com/forum/body...umara-120.html
E39 M5 benim içinde bir efsanedir keşke alıp kullanabilsem. Benzini ve vergisinden çekinmesem yarın alırım. Benim gözümde o kadar değerli bir makine. Yazık olmuş. Farklı olacak diye arabanın canını almış. İnan müthiş şeyler yapılabilirdi bunun yerine.
IN BOOST WE TRUST
kaza bela vermesin ve arkadaş gücenmesin ama gerçekten rezalet olmuş..farklılıkları bende severim ama bu farklılık değil bence, eline 1 kutu sprey boya geçip aklına gelen yerleri boyamış gibi duruyo..keşke başka bişey yapılsaydı madem farklılık isteniyo mesela airbrush uygulansaydı..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Amaç muhteşem şeyler yapmak değil arkadaşlar![]()
Bu adamın driftte kullandığı , kukalara çarpıp tamponlarını kırdığı , tavanına çıkıp dans ettiği araba.![]()
Yolda Filan Akşam Görsem Gizlice Sökerim Kaçar Giderim Yemin Ederim![]()
![]()
Sarı M3'ünde arka camını patlatmıştı diziyle arabanın üstüne atlayıp. Onu zor kurtardık , ama M5 için artık çok geç![]()
Bence de hiç olmamış. Benim içinde idoldür E39 M5. O kadar büyük hayallere açtım ki başlığı. Ama resmen yıkıldım diyebilirim..
bence arac komple abzürt bi renge kaplansaydı çok daha güzel olabilirdi...
Uploaded with ImageShack.us
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Musa çılgın bir kardeşimiz, ama şunu da belirtmeden edemeyeceğim, 2.5 yaşındaki yeğenim boyamış gibi olmuş....
Barbie M5![]()
Kendi zevkidir tabikide ama bencede yazık olmuş. Hadi dışı neyse düzeltilir ama içine dokunmasaydı bari![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)