Valla ben 2günde bir falan görüyorum :)
Araç aykırı tamam ama sadece pistte kulanılan araçların hagileri iöyle değil ki?
Kendi keyfi, kendi arabası güle güle kullansın :) Abartmaya gerek yok öyle milletçe rezil olduk falan :P
Printable View
bence arabayı drift yaparken komple ateşe verin yansın iyce tüm dünya basınının dikkatini çekersiniz :D
bana göre e39 m5 mustang'den camaro'dan daha özel bi araçtır.
http://img48.resimup.net/di/MFGB.jpg
:D şakamı bu
meraba arkadaslar ben Musa
***** 'rezil' m5in sahibi
ilk olarak aracın karakterine kufur etmis gibi bircok yorum okudum arac ayda 1 kere piste cıkıp drift yapan bir arac karakteride budur kacınızın SADECE drift icin kullandıgı bi arac var ole olanların yorumlarını aldım herkes mutlu ondan karakter yorumlarını olmayanların yapması komık.
insan sıkılınca bolemı yapar falan demissiniz yok sıkıntıdan diil kendim gittim cizdim bictim kestirdim yapıstırdım kaplattım sıkılmaktan diil canım bunu yapmak istedi evet yesil veya tururncu diye gittim pembe cıktı bunun nedenıde evet farklı olsun ıstedım cunku bu arac DRIFT aracı...
hee bu arada hatunların dıkkatını cekmeyede ıhtıyacım yok driftte yuzde 99umuz erkek baska yerdede kullanılmıyor arac...
en cok uzulduum yorumlar fazla para olunca bole oluyor kendı kazandıım parayla yapmazdım gıbı basıt yorumlardı. ben kendı kazandıım parayla yapıyorum hepsını arkadaslar kusura bakmayın...
kendi bir kişi biz onlarca izleyeniz bi referandum yapılsaymıs denmıs arkadaslar biz 2 seyirci geldiindede orda drift yapıoduk 2000 geldiindede yapıyoruz 200000 bin gelsede yapıcaz. ben drifti seyirci icin diil kendim icin yapıyorum...eğleniyoruz işte...
ayrıca rahatlayın hepsı kaplamadır ve araca zarar verilmemiştir simdi bole bakarsın 6 ay sora shrek koyarım kaputa yeşil cizgiler yeşil jantlarla cıkarım.
M5 gibi agır abiye diyenlere cok guldum. arkadaslar ben elınde tesbıh belinde silah takılan ceyrek porsiyon mafya kılıklı tiplerden diilim ben m5 i amac icin aldim arac icin diil.
herangibirinizi kırıcak bilaf ettiysem affola ama madem sız yorum yazdınız bende yazma hakkı gordum kendımde hepınıze mutlu gunler dılerım...
hee bu arada su benım arabamla yurtdısına rezıl olan arkadas senı unutmak olmaz :)
kardesim sen bu yorumları yaptın yaaa seni avrupa birliğine alırlar beni almazlar...
iyi aksamlar
okadar yazılıp çizilmiş ama bence gereksiz yorumlar çıkmış ortaya, sonuçta mustafa abide belirtmiş araç sadece drift için kullanılıyo değişiklik için yapılmış diye.Bence sadece şerit olmamış :)
referandumu ciddiye almasaymıssınz iyimiş. biz o gün aracın güzelliğini yaptıgınz performansı cok beğenip aramzda sohbetinide ettik. aren görürse yazar. hatta driftin konusunda günün aracı oldugunu hepimizi mest ettiğinide yazmstım. ben sadece görmek istediğimi yazdım. haklısınz drifti seyirci için yapmıyorsunz ama konu açılıp insanlar davet ediliyor bizde müsaitsek geliyoruz , sizler kadar olmasada bizlerde izleyip zevk alıyoruz. ben driftteki seyircilerin bu kadar önemsiz olduğunu şu yazya kadar düşünmüyordum. umarım bütün arkadaşlarınz böyle düşünmüyordur.
musa bey;
bir iki istisna hariç kimse size niye yapmış yapmasın demiyor ki.
zevk sizin, orda mutabıkız.
çoğunluk ortaya çıkarılmış bi ürün hakkında kişisel görüşlerini yazmış benim gibi.
kimine göre bmw'ye küfür, kimine göre iğrenç...
bu m5, dışişleri bakanının temsilen çok ciddi bir yurtdışı konseyine toplantıya giderken pembe ayakkabı ve cırtlak yeşil kravatla gitmesi gibi olmuş.
yorumlar da buna göre şekillenmiş.
ha ben olsam, m style bi bmw alıp renk yapacak kadar cesaretim olsa o da şöyle olurdu misal... :confused:
http://img7.resimup.net/di/8WX3.jpg
Bu korkunçmuş ama şimdi :)
Seyircisiz spor olmaz tabii ki , Musa sporcu olarak yorumunu katmış sadece :)
bende bunu anlamıyorum m5 sahibini tanımam etmem adam kafasına göre yapmış aracını banane veya sizene. beyler insanlar yorum yaparken bazen haddini aşıyor yorumun belli bir çerçevesi olması gerektiğini düşünüyorum kısa ve öz olmalı benim fikrimi söyliyeyim bencede olmamış ama o kadar olmamış. kimseyi kırmanın üzmenin anlamı yok
kazasız belasız , en güzel günlerde , güzel driftler dilerim ;)
güzel motorundan güzel homurtular eşliğinde drfit yapmak ayrı zevktir kesin ;)