keşke gavur polisi arabası yapsaydınızböyle mesela
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
keşke gavur polisi arabası yapsaydınızböyle mesela
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
araba benimse aklımda kalıcağına böyle bi delilik yaparım gider 5 10 gün durur zaten sıkılırım ama heycan işte bugatti olsada farketmez kişilik meselesi. benim kim olduğumu bilen biliyosa espirisinide anlar geriye dönüş 10dk mı almaz sonuçta![]()
masalla masalla
yurtdışından bi fotoğraf sandım ilk fotoğrafta. taa ki plakayı görene kadar. mundar olmuş makina. dikkat çekmenin ötesinde biraz sanki.
M. The most powerful letter in the world.
koyu renkli ve oturaklı bir performans otomobilini alıp orasını burasını pembe yapıp marjianllik yapmak. rezalet tek kelimeyle. Yapılacaksa da farklı bir sürü yolu var ama bu değil bence.
pembe ve mor fantazisi olan tek ben değilmişim buna çok sevindim![]()
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
bu kadar yorum yapılmış adam belki gitti şimdi yeşil shrek yaptı arabayı millet hala yağdırıyo
araç sahibi kendini iyi hissediyosa sıkıntı yok bence...
şaftsız arabaların üretimi yasaklansın
Musa harika olmuş... Benim M5 i de elden geçir. Bu antremana yetişmez fakat bir sonraki antremana aynı stilin başka rengini istiyorum2 tanede jant
![]()
Aman allahim facia
seçkin abi üyeler bölümüne kendini tanıt da sonra birisi gelip laf atmasıntanıdık biri olarak ben söylim dedim...buralar karışık yerler
![]()
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Yandaki şeridi ve el izlerini hiç beğenmedim, onun yerine yan aynalar pembe yapılabilirmiş.. "Pembe" olayına geleceksek bende böyle zıtlıkları marjinal şeyleri severim, ama keşke araç rengi beyaz yada siyah olsaymış
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)