şikayet ettim bora...
Beyler lavuk dolandırıcı daha öncede şehir olarak amasya samsun v.s yerleri gösterip bi çok kişiyi dolandırdılar forumda olanlarıda dahil.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Şikayet edildi.
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
sitede rousher var oarkadaşa pm atarsanz ilgileniceğini düşünüyorum.
bide arayp sölednz mi? böyle bi durum var kaldırın ilanı diye
benim lagunayı app plaka yapan birisi koymstu iş arkadaşım görüp bana arabayımı satıyosn diye sorunca dedim noluyoz kız ilanda görünce araba satılık sanms baktım plaka ilanı aradım rica ettim beni tanıdıgını söledi plakayı biz yaptk dedi v.s. dedim sen yapmadın plakayı rica ediyorm kaldır yok diyo millet koyalım diye para veriyo biz seninkini koyduk kızıyosn diyede sitem etti![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
şikayet ettimde elemana bide mesaj atsak kaldır şu fotoları diye daha caydırıcı olmazmı
belki tınlamazlar şikayetleri![]()
dunki sikayetleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar, ilan iptal edilmiş. yanliz suan da baska bi kullanici adiyla gene ilan verilmis. ben gene sikayet ettim, bu iş buyuk ihtimal dolandirici isi...
sikayet ederseniz sevinirim...
5x108 focus jant lastik - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 70145813
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)