Bence de Nardi old school bir araç için daha güzel olacaktır. Hem marka amblemi de eski vw amblemini andırıyor, kral tacı falan, gerçi bahsettiğim amblemdeki kral tacı değilde kale suru gibi
Her neyse benim oyum Nardi'ye![]()
Bence de Nardi old school bir araç için daha güzel olacaktır. Hem marka amblemi de eski vw amblemini andırıyor, kral tacı falan, gerçi bahsettiğim amblemdeki kral tacı değilde kale suru gibi
Her neyse benim oyum Nardi'ye![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Ben sanirim personel alirdim.
Bu arada eski civickimde momo tuner 320mm vardi.350 alman daha rahat olacaktir şehir içinde.
ayrica fiyatlar cok pahaliymiş ben cok temiz durumda 200'e mi ne satmiştim![]()
Bende NARDI'yi beğendim. Oyum ondan yana. Ayrıca SPARCO'nun direksiyonları da MOMO'nun kilerden güzel bence.
Ben momo derdim fiyat aralağındaki farkdan dolayı,kaldıki 2 side aynı fiyat olsa yine momo derdim nardi ye baktıgımda 2-3 parça dikilmiş olarak görüyorum.
Ayrıca tam olarak direksiyona oturmamış pürüzsüz bir yüzeyi yok,buda göze hoş gelmiyor,dikiş yerleri zamanla yüzüğünüze tırnagınıza takılabilir,sıcakda hafif gevşek olan yerler daha fazla gevşeyebilir,ki ürünü iade etme şansınız biraz zor olacak,değiştirmek istediğinizde rahatlıkla satabileceğiniz bir ürün momo.
Netice itibari ile bir kere alacaksınız,umarım yardımcı olabilmişimdir
Momo çerçevesiz .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
momo 320mm olsun
Momonun dikişleri Nardiye göre daha mantıklı, tam sağ ve tam solunda dikiş yok dolayısıyla daha az kirlenme,daha az aşınma![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)