Biz o adamları dövsek bizi anında içeri alırlar zıçayım böyle adaletin içine ben...
Çok geçmiş olsun işin peşini bırakmayın ama yasal yollardan.
Biz o adamları dövsek bizi anında içeri alırlar zıçayım böyle adaletin içine ben...
Çok geçmiş olsun işin peşini bırakmayın ama yasal yollardan.
Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
geçen gün bir konuda geçiyordu, kimsenin inanmamasına rağmen forumda cok üst düzey amirler polisler yetkililer var diye.. E çıksın onlardan birisi el uzatsın size, forumda her konuda birbirimize yardımcı oluyoruz, böyle bir konudamı olunmayacak?. Mekan nerede kardeşim? Mekanın adı nedir? Tam olarak bulunduğu yer felan?
"deveden büyük fil var" her türlü bulunur.yazdıklarına göre mekan bu şerefsizleri tanıyo.Başka kanallardan bulmaya çalışın bence.
Polis istese mekandan o bilgileri alir. O bolgede mobese yokmu? Saat belli mekan belli sadece tesbit etmek kalicak geriye..
yok mu abi şöle sağlam bi tandığınız ben tanıdık olmadan böyle olayların çözümlenceğini hiç sanmıyorum. polis abiler yan gelip yatmayı çok seviyorlar. biri basarsa tepelerine ozaman hallolur bu iş.
Cok gecmis olsun,ne kadar mantik kavga etmemeliydiniz dese de insan kendini tutamiyor.karsinizdaki serefsizler kesinlikle mekana surekli gelen,guzel bahsis birakan insanlardir yoksa boyle bir durumda ayirmama gbi birsey olamaz.Bir sure mekana gelmeseler bile onumuzdeki ay mutlaka haftanin 1-2 gunu orada olacaklardir.Hukuki yoldan bir sey cikmazsa gelmelerini bekleyebilirsiniz.
heryerde forumlarda sikayetvar.com da falan mekanın adını kötüleyin.Basınıza geleni yazın insanlara gitmemelerini önerin.En iyi yol bu sanırsam.Geçmiş olsun
öncelikle geçmiş olsun, polis isterse tel numarasıyla bulur. ekstra olarak aklıma gelen. çevrede başka mekan varsa onların dış kameralarını istetebilirsiniz en azından bindikleri taksi tespit edilebilir![]()
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Bu ülkede daha polisin bir işe yaradığını hiç görmedim. Geçmiş olsun...
2 3 pahalı öderim kaliteli mekan giderim 4 mevsim mis adinda hayir yok Agbi su var it Kopek mekanlarını bilip uzak durcan kamera kaydı siliniyor su oluyor bu oluyorsa öyle mekanın .... Kesin tanidiklaridir izlicen orayı 1 hafta sonra yine ordadir o lavuklar yalnız adli tip a gitmeniz şart idi polis yönlendirme yapmadıysa burdada hata var mahkeme sadece adli tip raporuna bakar
Gecmis olsun oncelikle fakat sunu belirteyim alkollu calgili mekanlarin tumunde kamera sistemi var artik o en basta yalan meksna baktinizmi sagda solda kamera varmi o adamlari onlar taniyodur ele vermemek icin bu yola gidiyolar bu kadar rahat olmalarindan bisey cikmayacagini anliyorum bi arkadasinda dedigi gibi calisanlardan mekandan hepsinden sikayetci ol
Arkadaşlar çoklu alıntı yapılmasını bilmiyorum şu şekilde cevaplayayım:
Rezervasyon numarası benim elime geçmedi direk polisin eline geçti. Ben işaretli alanı oldukça uzaktan gördüm gerçektende soyadı yok ve bir numara var.
Mekanın onları tanıdıkları kesin zaten. Etraftaki kameralarıda sordurmak lazım birazdan gidip araştırcam zaten orayı gösteren etrafta bir kamera varmı diye.
Alkollü mekanın kamera zorunluluğu var diye biliyordum. Zaten davacıyım her şekilde sonuçlanacaktır.
Polis onaylı darp raporumuz var kayıtlara da geçildi zaten.
Polisin söylemine göre adam yaralama, ağır tahrik, kullanılan malı darp etme ve taciz olmak üzere içinde birçok suç barındırdığı için en azından mekanın sorumsuzluğundan dolayı mekanla olan davada oldukça avantajdaymışız. Adamlar bulunsa zaten direk avantajdayızda bakalım...
Geçmiş olsun dilekleriniz için herkese tek tek teşekkür ederim...
çok geçmiş olsun. yazılanların çoğu post sayısını arttırmak için bilip bilmeden tahmin üzerine yazılmış. öncelikle savcılık tarafından verilecek olan soruşturma numarasını karakoldan al, bu olayın takibi için sana gerekli. ancak bu bir hafta veya daha fazla sürebilir, bu sürenin uzun olmasının sebebi polisle alakalı değil savcılık tarafından evrakın karakolda bir süre bekletildikten sonra gönderilmesinin istenmesidir. bunun da bazı sebepleri vardır o başka konu. adli tabipliğe seni polis göndermez savcılık aldığın raporu adli tıbba kendisi gönderir yani adli rapor senin aldığın doktor raporu üzerinden çok sonralarıda alınabilir. demişlerki sinyal bilgisinden yeri bulunabilir, bu bilgiyi sadece mahkeme kararına istinaden ankarada bulunan telekominikasyon iletişim başkanlığı verebilir. polis bu sinyal bilgisini kendisi göremez. ama arka sokaklar gibi dizileri izleyerek yorum yapılırsa sonuçta suçlanan hep kolluk kuvvetleri olur. polis isterse bulur diye birşey yok bulmak zorundadır bulamazsa bu onun ayıbıdır. polisin işe yaradığını görmeyen arkadaş da polisten yardım istemez işini kendi çözer bu sorun da onun açısından çözülmüş olur. senin yaptığın bence doğru benimde eşime kız arkadaşıma laf atsalar kaç kişi olduğunu sayıp hesap yapmam. ancak bu şahısların bulunması meselesinde senin yapacakların duyduğun, öğrendiğin bilgileri polisle paylaşmaktan öte olmasın bence tekrar geçmiş olsun.
imza yok paraf atim.
geçmiş olsun , olayın peşini hukuki olarak devam ettir tabi ama o adamlar geçde olsa illa oraya giderler kontrol etsen birine denk gelirsin geriside gelir ondan sonra
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)