Sizin için kampanya yaptım müdür :D
Kampanya | JdmWorks
Printable View
Sizin için kampanya yaptım müdür :D
Kampanya | JdmWorks
6 çeksek fit oluruz o zaman gençlikk:D:D:D:D
hadi krediye ouz başvursun bende 3 tane kredi var ouz da daha tık yok bankaların sevdiği müşterilerden:D:D:D
işe 200 sx gazlamaya 200 sx alışverişe 200 sx karı ya 200 sx herşeye 200 sx toplucak para var huzur var ne kadar ölücü olsada :D
Bursa'da kırmızı bir s14 vardı hep İzmir yolundaki Ford'un önünde görürdüm,ne oldu ona bilen varmı acaba.Bir arada İzmir yolundaki Citroen'in önündeydi.Her geçtiğimde görürdüm moralim düzelirdi :D
Toptan alis-veris lerde indirim soz konusu ise benimde alacagim bir kac parca var arkadaslar. Subatin sonuna dogru istanbuldayim.
diğer sayfalarda adı geçen kırmızı s13 ün ne masrafı vardır acap? alıp benzin koy bin masrafsız bi s13 olması için :D
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66610405
PROJELİK S13 yazmış arkadaş :) Fazla birşey beklemeyin bence...
takasa gırse alıcam kırmızıyıda wermedı :D
Özelden gel :)
Sadece motor mu acaba? Kasası yorulmamış duruyor çnkü
beyaz aracın sahıbı ıle gorustum sımdı;
arac sol onden kazalı sol sase dogrultulmus. on tampon degısık. araba boyanmıs ama boya catlakları bulunmakta.
arac conta yaktıgından oturu motoru yapılmıs kendısınde ıken kendısı ıstanbula yola cıkmıs o sırada balıkesır de araba duman atmaya baslamıs arac sekman ıstıyo demısler ama aracın motoru yapılırken yag pompası degıstırılmemıs, tekrardan ızmıre getırılmıs arac ızmırde tekrardan yag yakmasına bakılmıs turbo nun ekzoz pallerınden kacak war demısler turbo rewıze edılmıs. ıntercooler borusu eskıdıgı ıcın degıstırılmıs ama orjınalı bulunamadıgı ıcın baska bır hortum alınıp kelepce ıle sıkılmıs. aksam benım aracımın ılanına bakıcak arkadas sızce ne teklıf etmelıyım yada ne kadar eder bu halı ıle ?