haftaya arabaya bakıp gereken bilgileri yazarım buraya... ;)
Printable View
haftaya arabaya bakıp gereken bilgileri yazarım buraya... ;)
beyazla ılgılı son kez bugun gorustum motorununda fotolarını ıstedım gonderdı sahıbı... aracın motorunun gorunusude kotu duruyo elektrık aksamı elden gecmesı lazım gıbı, ayrıca aracta tupte war... 11 bınlıra lafını duyunca adam bayılıcak gıbı oldu :) bakalım suan aracımı satmak ıcın fıyatı da dusurdum ınsallah satılır.
Biraz geç oldu ama 200sx i görünce dayanamadım bende Antalya'dan yaklaşık 1,5 yıllık 200sx ciyim aracım eski 34 e 1224 plakalı olan araç kısaca bilgi vermek gerekirse 98 model s14a araçtan çok memnunum forumdaki eski haline göre yeni eklemeler oldu araca coilover metanol kit varex egzoz gibi en son uygulamamızın yanında bunlar ufak tefek seyler olarak kaldı araca son olarak 350z sanzumanı taktık inanılmaz zevkli bir araba haline geldi ayrıca bilgi isteyen olursa vaktim olduğu kadar yazmaya çalışırım hepinize saygılar...
350z şanzımanın maliyeti ne oldu otomatikten mi çevirdiniz?
Arac hep manuel di
arkadaşlar çok teşekkür ederim o kadar sordum, açıklayıcı olarak hiç vermediğiniz cevaplara. kısmet olurda istediğim aracı alırsam bende buraya gelip yazmayacağım :(
Şimdi Murat abi, s14 lerde elektrik tesisat sıkıntısı bulunuyor. Parça olarak mekanik bik sekilde halloluyor ama kaporta tr sinirlari icerisinde cok zor. Mekanigide kolay zannetme uydurma birseyler yaparsin gecici cozum. onun disinda benim baktigim cogunarabada itici sesi geliyordu ne denli problemdir onu bende bilmiyorum. onun disinda bu piyangolarda cikabilir, onceki sahibi hor kullanmistir dandik yedek kullanmistir vs. iyice baktirmak lazim. ben 20 ocaktan beri s14a kullanicisiyim daha buyuk bir sikinti gelmedi sukur. ama alicagin arabanin gecmisine bagli. birde bence sormak yerine arastirirsan daha verimli olur abi belki benden baskasi turboda sikinti yasadi genel problem belki turbo ben bilemem ama arastirirsan illaki vardir. saygilar
Birde bu konu yardımcı olur sanırım;
http://www.drifttr.com/forum/index.php?topic=178.0
böyle araya laf karışıyor gibi oluyor ama sonuçta sohbet bölümü bende bana sorulanları cevaplıyım foto konusunda benim çektiğim yok ama çekenler var sanırım yapan ustanın yanındaki gençler saolsunlar arabayı benim kadar seviyorlar onlar çekti onlardan alır eklemeye çalışırım 350z şanzumanı konusunda net bir maliyet vermek açıkcası zor ama şöyle söyliyim bana maliyeti 9 bin tl gibi fiyatlara yaklaştı maliyeti şöyle açıyim siz kendinize göre hesaplayın 350z şanzıman fiyatı amerikada 1000 dolar civarında temizleri araca uygularken şanzıman kafalarını kesip kaynatmak yerine araya plate kullanarak çözdük o plate i ve 350z şanzumanı için kullanılan şafttı conversion kit olarak amerikada satıyorlar bunun fiyatı ise 1200 dolar bunları nasıl getirtirsiniz getiren kişinin alıcağı ödiyeceğiniz gümrük komisyonları filan sizin maliyetinizi oluşturuyor ben artı olarak twin plate baskı balata aldım ayrıca volan da aldım benim maliyetimin yüksek oluşunun nedenide budur. başka uygulamak isteyen olursa daha detaylıda bilgi verebilirim bu fiyatları görünce belki aklınızdan rb25 almakta geçmiş olabilir ben motor içine çok güvendiğim için böyle bir masrafa girdim eski haline görede çok daha keyifli bir araba oldu top speed olarak değişim konusunda bir ölçüm yapmadık ama oranlar daha kısaldı kısalmasının da bana faydası şu yönde oldu aracımda gt2876 turbo var 5 ileri şanzumanda 2 den 3 e attım da 500 devirlik bir bantta turbo boşalıyordu şimdi o devir bandına inmiyor aracın devri ve turbo hep dolu kalıyor inanılmaz zevkli bir araba haline geldi dememin de sebebi bu oldu :) araç uzun zamandır manuel kullanıldığı için manuel sanılıyor ama orjinalinde araç otomatikten çevirmedir bunuda bilgi olarak veriyim merak edenler için
benim almayı düşündüğüm araç bursa da Adem Baycan adındaki abimize ait motor komple kendisi tarafından yapıldı şuanda 400 hp güç verebilmekte, standart şanzıman daha yüksek güçlerde sorun çıkardığı için bu limitlerde bırakıldı. şuan için bildiğim tek sıkıntısı orjinal beyin üzerinde yapılan ayarlar ile kullanıldığı için üst devirlerde kesmesi belkide enjektörlerle ilgili bir sıkıntı olabilirde kontrol edilmeden net birşey söylemek doğru olmaz. benim asıl sormak istediğim konu bu araçlarda arkadan itiş nedeniyle virajlarda stabil olamaması yol tutuşun yetersiz olması yürüyen aksamla ilgili kronik arızalar. motorla ilgili arızalar yada dikkat edilmesi gereken noktalar neler.
zaten aldığımda bu aracı zevk amaçlı kullanacağım günlük olarak clio hem performası hemde yakıtı nedeniyle yeterli oluyor. nissanıda bu arada imkan oldukv-ca geliştirmeye devam etmek amacım.
bu arada kaporta parçaları ile ilgili sıkıntı olduğu belirtilmiş yine bursan bir arkadaşımız parça üretimi veya temini konusunda yardımcı olabilir (ihtiyacı olan arkadaşlar için)
Üst devirlerde kesmesinin nedeni ateşlemenin yetmemeside olabilir öyle bir problem var ise bobinlerle ateşleme Ünitesi'ni değiştirmen gerekebilir kesintiyi her turbo basıncında mı yapıyor yoksa yüksek basınç açınca mı yapıyor onu öğrenmen daha iyi olur birde s14 almaya karar verdiysen içine sinen arabayı al geç maddi olarak imkanın da varsa yavaş yavaş istediğini yaparsın zaten aldıktan sonra her geçen gün aracına baglanacaksın