User Tag List

Sayfa 21/96 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
1824 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Nissan 200sx s13-14cüler burayaa...

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 lere falan cıkmış s13 ler vay bee..bi vti bi 200sx bide taypar..alacan 2012 de X TL Ye satacan 2020 de 2X TL ye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtoncl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevaplıyabilcek tecrubeli biri yokmu ?
    nissan konusunda tecrubelı deılım de o dedigin konu ykmu babamın alacagı yenı model sorunsuz araba mı eskı model haliyle biraz sorunlu arabamı konusunda cok tecrubelıyım..harçlıkla bozuk araba yapmak kadar zor sıkıntılı meşakatli vs vs bi iş o-la-mazz..ben senın yerınde olsam oncelıkle babamın verecegı parayla sorunsuz bi araba alırım..araba ozellıgı olması yeterlı..o kdar anlamama ragmen o kadar cevrem olmasına ragmen araba yaptıracam dıye cok kazıklar yedım cok yanlıs parçalar aldım cok aldandım cok para harcadım en son benı arabayla bırlıkte atacaklardı evden..

ama yınede alcam dersen ben senın yerınde olsam 20 ye s13 alacama 3 5 daha verır s14 e bınerım motoru yapılmış olmasına dkkat ederım ve nerede yapıldıgını bakar araştırır foruma aracı yazar ogrenırım seceresini..bu kadar şeyi geçtikten sonra o arabanın acacagı masraf sana yag su balata conta monta olur bşka bişey olmaz.ama şunu da hiç unutma..20 ye bi yenı kasanın kotusunu alacama eski kasanın ıyısını alırım..

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fazla yuksek fıyatlara cıkamam ama teklıf beklıyorum sizden antalyadamı yasıyorsunuz
    istanbuldanım arkadaşım
    ama arabayı antalyadan almıstım

cok ucuk bi fiyat zaten cekmem merak etme

zaten satarsam buraya bildircem bizden birine gitsin isterim

tşk
    Rıdvan

mrtoncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nissan konusunda tecrubelı deılım de o dedigin konu ykmu babamın alacagı yenı model sorunsuz araba mı eskı model haliyle biraz sorunlu arabamı konusunda cok tecrubelıyım..harçlıkla bozuk araba yapmak kadar zor sıkıntılı meşakatli vs vs bi iş o-la-mazz..ben senın yerınde olsam oncelıkle babamın verecegı parayla sorunsuz bi araba alırım..araba ozellıgı olması yeterlı..o kdar anlamama ragmen o kadar cevrem olmasına ragmen araba yaptıracam dıye cok kazıklar yedım cok yanlıs parçalar aldım cok aldandım cok para harcadım en son benı arabayla bırlıkte atacaklardı evden..

ama yınede alcam dersen ben senın yerınde olsam 20 ye s13 alacama 3 5 daha verır s14 e bınerım motoru yapılmış olmasına dkkat ederım ve nerede yapıldıgını bakar araştırır foruma aracı yazar ogrenırım seceresini..bu kadar şeyi geçtikten sonra o arabanın acacagı masraf sana yag su balata conta monta olur bşka bişey olmaz.ama şunu da hiç unutma..20 ye bi yenı kasanın kotusunu alacama eski kasanın ıyısını alırım..
    tavsiyen için teşekkür ederim dikkate alıcam eski model alırsan harçlıkla toplanmaz cümlen beni cok etkiledi,
    s13 fikrinde su yuzden ısrarcıyım sr20 daha yeni teknoloji daha rahat calısan bir motor bılıyorum ancak kendimi günden güne geliştirerek drift yapmak istiyorum ve bir baslangıc ıcın cok yuksek beygır tork onemlı olmaz dıye dusunuyorum , önemli olmaya basladıgında geliştirebilir motora sahip , lisedeyken arabam vardı sıradan sorunsuz getırıp goturuyordu tek görevi oydu , ben otobusle okula gıdıp hafta sonu otoparklarda solugu almak ıstıyorum

Alıntı altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbuldanım arkadaşım
    ama arabayı antalyadan almıstım

cok ucuk bi fiyat zaten cekmem merak etme

zaten satarsam buraya bildircem bizden birine gitsin isterim

tşk
    Rıdvan

Antalyada neden se her gecen gun sx serisi artmaya baslıyor duyuyorum goruyorum tamam takipteyim
    Teşekkürler...
    BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavsiyen için teşekkür ederim dikkate alıcam eski model alırsan harçlıkla toplanmaz cümlen beni cok etkiledi,
    s13 fikrinde su yuzden ısrarcıyım sr20 daha yeni teknoloji daha rahat calısan bir motor bılıyorum ancak kendimi günden güne geliştirerek drift yapmak istiyorum ve bir baslangıc ıcın cok yuksek beygır tork onemlı olmaz dıye dusunuyorum , önemli olmaya basladıgında geliştirebilir motora sahip , lisedeyken arabam vardı sıradan sorunsuz getırıp goturuyordu tek görevi oydu , ben otobusle okula gıdıp hafta sonu otoparklarda solugu almak ıstıyorum

antalyada neden se her gecen gun sx serisi artmaya baslıyor duyuyorum goruyorum tamam takipteyim
    teşekkürler...

rica ederim inş yuzunuz aldıgınız araçla güler..insan aldıgı harçlıkla yamuk arabayı duzeltmeye calısırsa anamın babamın parasını çarçur edıyorum dıye dusunur..ama sen kendın kazan ondan sonra taklalı mı alırsın yamuk mu alırsın eski alıp toplarmısın hiç umrumda olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı opium_robust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yeni bi sx ciyim gercekten cok eglenceli bi arabaymış. insanın ömrü boyunca bir kere binmesi gereken bir araba
    Aslında 200sx alma niyetim var ankarada geçmişi cokda düzgün olan bir s13 var ama simdiki sahibi tam bi mal. Arabayı rezil etmeye baslıyor ve 21bin tl gibi bir rakam söyleyince bişey diyemedim. Aldığımda beni üzmiyecek bi s13 bulsam alırım ama zor işte amcadan teyzeden düşük kmli hor kullanılmamış lazım

opium_robust - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında 200sx alma niyetim var ankarada geçmişi cokda düzgün olan bir s13 var ama simdiki sahibi tam bi mal. Arabayı rezil etmeye baslıyor ve 21bin tl gibi bir rakam söyleyince bişey diyemedim. Aldığımda beni üzmiyecek bi s13 bulsam alırım ama zor işte amcadan teyzeden düşük kmli hor kullanılmamış lazım
    inş. kafandaki gibi bi sx bulursun. sadece görüntüsü için alıp arabaları telef eden vatandaşımız cok malesef ama amcadan teyzeden bulursun inş.
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sx i satmamak için yanına dizel spec almayı bile düşünüyorum yoksa şartlar zorunlu kılabilir :/
    Abi al benim gibi otomatik Megane tam katır her yere suruyosun banamisin demiyo

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi al benim gibi otomatik Megane tam katır her yere suruyosun banamisin demiyo
    Reno ya binmem kardeşim.. renoyla geçmişim kötü dizel de alman olur olursa
    Haftasonu napiyoruz bu arada şimdiden ayarlıyalım bi denk getiremedik.. pazar yağmur yok.. kaç gibi çıkarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi saat 10:00 - 16:00 arasi akademide olucam ins

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi saat 10:00 - 16:00 arasi akademide olucam ins
    Ya sabahtan birlikte gideriz .. ya da öğlene doğru izlemeye gelirim haberleşiriz

selim bayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok ıyı yaa
    KEYFE KEDER VERİYORUM YANII

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sabahtan birlikte gideriz .. ya da öğlene doğru izlemeye gelirim haberleşiriz
    İlk yarim saat teorik egitim varmis abi sabahtan gelme istersen soguk olur zaten oralar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı opium_robust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inş. kafandaki gibi bi sx bulursun. sadece görüntüsü için alıp arabaları telef eden vatandaşımız cok malesef ama amcadan teyzeden bulursun inş.
    burdaki arkadaş dokunmasa zaten kız gibi araba üzerinde orjinal olmıyan tek şey ses sistemi yapılmıştı.Piyasada alırım diyebilceğim bi kaç sx den biri gördüğüm amca teyzeyi dahil etmiyorum kısmet ya bakalım içime sinen bi araba blur alırm illaki ama araba alıpta biyeriyle uğraşmadan binen adam yok öylebi arabada yok gibi

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alınık s13 sayısı 3 e çıkmışıtır arkadaşlar fiyatı abartılı olmayan şaşesi cortlamış 8 defa motor yapmamış olan s13ler arıyorum

:pEAce: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni alıcak arkadaşlara tavsiye... tecrubeliden.... '' 200sx pişmanlıktır''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alınık s13 sayısı 3 e çıkmışıtır arkadaşlar fiyatı abartılı olmayan şaşesi cortlamış 8 defa motor yapmamış olan s13ler arıyorum

benimkni veriym 20 bin tl. 1 lira pazarlık olmaz. alırsan ekime almazsan kasıma kadar :lol:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Baristan s14a'yi aldim 1.3 dizel çikti ruhsatta araba s13 de kesin 800cc yada pancar motorlu fln cikar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Baristan s14a'yi aldim 1.3 dizel çikti ruhsatta araba s13 de kesin 800cc yada pancar motorlu fln cikar
    olm ben aldıgımda 1.3 dizel diye aldım. sonra bi baktım ki 2.0 durboymuş. kazıklandım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)