20 lere falan cıkmış s13 ler vay bee..bi vti bi 200sx bide taypar..alacan 2012 de X TL Ye satacan 2020 de 2X TL ye
20 lere falan cıkmış s13 ler vay bee..bi vti bi 200sx bide taypar..alacan 2012 de X TL Ye satacan 2020 de 2X TL ye
nissan konusunda tecrubelı deılım de o dedigin konu ykmu babamın alacagı yenı model sorunsuz araba mı eskı model haliyle biraz sorunlu arabamı konusunda cok tecrubelıyım..harçlıkla bozuk araba yapmak kadar zor sıkıntılı meşakatli vs vs bi iş o-la-mazz..ben senın yerınde olsam oncelıkle babamın verecegı parayla sorunsuz bi araba alırım..araba ozellıgı olması yeterlı..o kdar anlamama ragmen o kadar cevrem olmasına ragmen araba yaptıracam dıye cok kazıklar yedım cok yanlıs parçalar aldım cok aldandım cok para harcadım en son benı arabayla bırlıkte atacaklardı evden..
ama yınede alcam dersen ben senın yerınde olsam 20 ye s13 alacama 3 5 daha verır s14 e bınerım motoru yapılmış olmasına dkkat ederım ve nerede yapıldıgını bakar araştırır foruma aracı yazar ogrenırım seceresini..bu kadar şeyi geçtikten sonra o arabanın acacagı masraf sana yag su balata conta monta olur bşka bişey olmaz.ama şunu da hiç unutma..20 ye bi yenı kasanın kotusunu alacama eski kasanın ıyısını alırım..
tavsiyen için teşekkür ederim dikkate alıcam eski model alırsan harçlıkla toplanmaz cümlen beni cok etkiledi,
s13 fikrinde su yuzden ısrarcıyım sr20 daha yeni teknoloji daha rahat calısan bir motor bılıyorum ancak kendimi günden güne geliştirerek drift yapmak istiyorum ve bir baslangıc ıcın cok yuksek beygır tork onemlı olmaz dıye dusunuyorum , önemli olmaya basladıgında geliştirebilir motora sahip , lisedeyken arabam vardı sıradan sorunsuz getırıp goturuyordu tek görevi oydu , ben otobusle okula gıdıp hafta sonu otoparklarda solugu almak ıstıyorum
Antalyada neden se her gecen gun sx serisi artmaya baslıyor duyuyorum goruyorumtamam takipteyim
Teşekkürler...
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
Aslında 200sx alma niyetim var ankarada geçmişi cokda düzgün olan bir s13 var ama simdiki sahibi tam bi mal. Arabayı rezil etmeye baslıyor ve 21bin tlgibi bir rakam söyleyince bişey diyemedim. Aldığımda beni üzmiyecek bi s13 bulsam alırım ama zor işte amcadan teyzeden düşük kmli hor kullanılmamış lazım
![]()
Abi saat 10:00 - 16:00 arasi akademide olucam ins
burdaki arkadaş dokunmasa zaten kız gibi araba üzerinde orjinal olmıyan tek şey ses sistemi yapılmıştı.Piyasada alırım diyebilceğim bi kaç sx den biri gördüğüm amca teyzeyi dahil etmiyorumkısmet ya bakalım içime sinen bi araba blur alırm illaki
ama araba alıpta biyeriyle uğraşmadan binen adam yok öylebi arabada yok gibi
![]()
Alınık s13 sayısı 3 e çıkmışıtır arkadaşlar fiyatı abartılı olmayan şaşesi cortlamış 8 defa motor yapmamış olan s13ler arıyorum
Ben Baristan s14a'yi aldim 1.3 dizel çikti ruhsatta arabas13 de kesin 800cc yada pancar motorlu fln cikar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)