ksport nasıldır ?
Nissan 200SX 2.0 Turbo 2000 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79422615
ciddi düşünüyoruz araç hkkında bilgisi olan var mı?
otomatik şanzımanda manuel çevirmek mümkün mü?
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
Nissan / 200SX / 2.0 Turbo / KACIRILMAZ-SİLVİA-6İLERİ-FIRSATI sahibinden.com'da - 80737023
bence üstündeki malzemelere bakarak en mantıklısı bu, sadece ufak tefek kozmetik işi var
merhaba;
2000 model kırmızı olan sahibindende surekli satılık olarak durmakta... ne kadar temiz olsada insanın aklına ""acaba"" sorusu gelmekte !!
diger 6 vitesli S14te zamanında 35 gibi fiyatlara gitmekteydi,, şimdi bu fiyatlara indi..
bi bakmakta yarar var..
temiz araba artık zor,, olanlarda dunya ister,, ki hakkıdır.
tşk
Rıdvan.![]()
Rıdvan abi senin araba satılık mı? Benimle bi facebooktan msnden falan bi bağlantıya geçsene. : )
K.
keske avrupa fiyatlarına satılsada 2 ser 2 ser alsak 3 4 bın dolar yurtdısında burda sıfır araba parasına satılıyo 30 35 mılyara![]()
Kırmızı otomatik 30 mavi düz 32 lira aslında şuandaki hiçbir 200sx mantıklı değil. Çok saçma fiyatlar isteniyo ve 1-2 kişi bu rakama satınca piyasası bu olduen düzgünüde olsa kalkıp 30 lirayı vermem acık konuşayım hiç biri okadar para etmez bu benim kişisel görüşümdür. Ama alıcı satıcı işte laf söylemek bize düşmez
![]()
antalyadaki s14a yada bakılabilir.gecenlerde sahibi videolarını koymuştu aracın.
Fiyatlar cok enteresan gercekten ama adamın kendi malı ıstedigi fiyatı yazar satılırsa satılır bişey diyemeyiz
Mechanix Mustafa'dayken bu araca cok nıyetlenmıstım tam paramı toparladım toparlıyorum derken araba satıldı şimdi yatak sarmış ama fiyat genede yuksek geldi bana
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1994 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 82026415
Ben kendi aracımı manuele cevirdim hiç bir sıkıntısı yok hatta diff oranı otomatigin daha kısa 3.92 oranı var oysa manuel lerin diff oranı 3.62 dir
Parca temini biraz ugraştırıyor
Araç güzel olabilir mal sahibine satılır fakat fiyat biraz pahalı
Bu araç oldukca iyi temiz alınabilir sıkıntı dert yaratmaz
Ama manuel degilmanuel icin 4 milyar gözden cıkarmak gerek
Bizim piyasa yükselmiş, vtec muhabbetine dönmüşüz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)