07btl48 plakalı s14'ü bilen varmı aranızda arkadaşlar araç ilanda degil, bi arkadaşım almayı düşünüyor da. yardımcı olursanız sevinirim.
07btl48 plakalı s14'ü bilen varmı aranızda arkadaşlar araç ilanda degil, bi arkadaşım almayı düşünüyor da. yardımcı olursanız sevinirim.
Sx si sattım arkadaşlar.Eski sx çiler grubuna girdik bakalımYinede konuyu takipte olucam.Ruhumuza işlemiş bi kere
İleride yeniden sx olurmu bilemem ama olursada aklımda s14-a ya rb26det swap projesi var
Herkese iyi forumlar
aracı kime sattınız forum dan birisimi ? hayırlı olsun
Valla forumdan mı değil mi yeni sahibi bilmiyorum ama aracı bitirdiklerinde konusunu açacaklar ecufast erdem le
aşağıdaki bagaj üstü spoiler ne diye geçio ve nereden bulabileceğim hakkında bilgisi olan varmı ?
view Image
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Öncelikle herkese selamlar..
Konuya geçen hafta rastladım..Oturdum bütün sayfaları okudumneler konuşulmuş felan diye..baya bir vaktimi aldı herşeyi okumak
ben bunlar konuşulurken askerdeymişim bu arada.. Neyse fazla sözü uzatmadan artık aranıza dahil olabilirim diye düşündüm, sizlere danışmak istediğim bir çok konu var
Bi kaç sayfa önce bir arkadaşın sorduğu AF4600'ı aldım yaklaşık 3 ay önce.
Geçen genel bir bakıma soktum, hava kaçakları vardı birde tekleme problemi, birçok sıkıntıyı halletti sağolsun ustalar..
Yakında fotoğrafta paylaşırım, arabayı aldıktan sonra üzerinde yük olarak gördüğüm ve hoşuma gitmeyen ufak tefek düzenlemelerle sadeleştirdim aracı..Aklımda yapacak bir kaç bişey daha var..Onlarıda sizlerle paylaşacağım..
Apexmasters 3.Ayakta da izleyici olarak geleceğiz, görüşmek üzere..
adama bak. calibrayla 200sx i kıyaslamış.. hiç işleri güçleri yok vessellem..
Opel Calibra 2.0 Turbo 1996 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83639634
\\\SPEEDY G.///HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT!
Apex Masters'a 200sx'çilerden kimler geliyor konu zaten ölmüş artk
Ayrıca her arabayı goturdugum yerde satıyormusun sorusundan sıkıldm arkadas hele babamda arabayı gorenler dırek atlıyor![]()
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1996 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 53911698
Arkadaslar bilgi almam mümkünmüdür![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
arkadaslar ca18det icin cok acil bobin ariyorum 1 adet..acil otesi.....elinde yedek olan varsa bana bu numaradan ulasabilir...0533-8198115
geçen hafta 4 ünü 300e verdim. siteye de ilan koymustum
\\\SPEEDY G.///HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)