SR20 1. Ve 2. vites senkromec lazim nerede bulabilirim yardimci olabilecek var mi arkadaslar?
Printable View
SR20 1. Ve 2. vites senkromec lazim nerede bulabilirim yardimci olabilecek var mi arkadaslar?
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1991 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 91548494
bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar. henüz aramadım ama bugün görmeye gidebilirm.
arkadaşımın arabası, gayet temiz ve güzel bir araba, tavsiye ederim.
Hakikaten duzgun ve diri duruyor
araç bizim burda bi kaç kez gördüm diri temiz bi araç
Arkadaşlar selam benim s14 te bir sorun var aracta gazlarken veya normal giderken hiç duman atma yok fakat arabayı rolantıye bıraktıgımız zaman araç mavi duman atıyor ama oyle boyle degıl trafik sıkıştığı zaman arkamda sis duvarı ile geziyorum arac stock duzgun modıfıkasyon yok kımı sekman kırık dıyor kımı subap lastikleri dedi kimide turbo bitmiş yorumlarınızı bekliyorum araçta herhangi bir tekleme yok Afr gazlarken 10,3 - 10,4 -10,5 aralığında aracın kompresor değerlerini ölçtük
1- 9,2
2- 9,3
3- 9,5
4- 9,5
Sikistirma degerleri guzel , karisim biraz zengin ama. Kacak beya kirlinmaf olabilir sebebi
Rolantodeki dumanin sebebi de buyuk ihtimal turbon.
Segman degil cok yuksek ihtimal. Duman lastigi de sadece ilk marsta duman atip keser.
Ilhan hakli ben onu unuttum.
Ama zamanla olabilecek birsy pek degil o . Yinede kontrol etmekte fayd var
Bu arada egzoz sistemini gostermek icin bulusacaktik, fakat ben aracin bir kismini soktugim icin henuz musait olamadim. Onuzdeki hafta umarim denk getirip sizi arayacagim
aslında arkadaşlar araç ısındıktan sonra mavi duman attıyor benım aracımda kucuk egzos vardı orjınal egzosları ben 76 lık duz boru ve cıft cıkıs varex ı yaptıktan sonra bu sorun basgosterdı aracı sıkıstırsamda sıkıstırmasamda acayıp fazla mavı duman atıyor anlamadım gitti geçen 2000-2500 deviri hiç geçmedim yani turboyu hiç doldurmadım tam olarak ısındıktann sonra rölantide atmaya basladı sonra soguttum ıyıce 4-5 saat calıstırdım ısındıktan sonra bayagı gazlaya gazlaya gıttım gıderken bısey yok durdum rolantıde yıne attı
Orjinal egzozda duman secilmez. Zaten duman atiyordu ama siz goremiyordunuz. Freeflow a gecince dumanlamaya baslamistir. Gayet normal
Sizin sorun büyük ihtimal sübap lastikleri sübap lastikleri
rolantide dururken yag bırakıyordur
ordan damlayan yag piston üzerinde birikir gazladıgınızda belli olmaz rolanti ve sıkısık trafikte daha cok belli olur :)
başka bi konuda var
yag atma durumu su sebeptende olabiliyor
mesela biz motor 0 yaptık yag pompası 0 ladık güclendirdi
arada hafif duman atıyor sebebi yag basıncı eskiye göre yüksek ama turbo eski turbo illaki turbo duman atıyor bu sebeptende sonucta kac yıllık turbolar :)