Teşekkür ederim. Cümlemizinkine nazar değmesin.
Printable View
benim s13 de önlerde 16 cm mid-bad var kicker ayak falan yapılıp takılıyo sorun olmuyo
Hafta sonu drift antrenmanı var sanırım. Karşıdan gelecek 200sx ler merter mc donalds ta duraklasa ordan beraber hareket etsek olmazmı?
valla bizde denizliden gelelim diyoruz antremana ya bakalım hem ouz un arabayı görmek hem antremanı izlemek amacımız bakalım havalarda kötü gidiyor ama şu an gelcez gibi bi aksilik çıkmaz inşallah
arkadaşlar şu araçla ilgili acil maruzata ihtiyaç var.. bizden birininmi?, genel durumu nedir?
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1996 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 53911698
bir iki sayfa geride tekrar sorulmuştu die hatırlıorum
yok. bununla ilgili görüş sorulmamış hiç..
şimdi muane den geldim koltuk sayısı yüzünden pislik yaptılar 5 kişi sanki ben yazdım neyse düzeltilir ama can sıkıcı işler ışte tek ağır kusur ruhsatta hatalı yazilan 5 kişi yerine 4 olacak pazartesi biter herhalde artık
http://www.techturkey.com/forum/sohb...urayaa-88.html
Net bişi yok ama.
Elimde hiç kullanılmamış T3 flanşlı Top mount turbo manifoldu var. Ayrıca 44mm Vband flanşlı.
İhtiyaç duyan arkadaşlar varsa aldığım fiyatın altına vericem çünkü daha önemli bir eksik çıktı nakit lazım :)
------------------------------
bugün mg f almaya geldim antalyaya.. ilk ruhsata baktım. muayeneye 2 ay var. biliyosunuz araç 2 koltuklu ve ruhsatta 5 kişilik yazıyor.. satıcıya söyledim problem falan diye. adam sandıki almamak için ayak yapıyorum.. ters konustu almadım.. görecekler ama ;)
hurda s13 arıyorum arkadaşlar bilginize motor vs olmasada olur