istanbul garaj da faruk var sen onunla konusmussun Sahibi Oktay siteyede üyedir onun numarasını iste direk onunla konuş iğneden iplige anlatır sana...
istanbul garaj da faruk var sen onunla konusmussun Sahibi Oktay siteyede üyedir onun numarasını iste direk onunla konuş iğneden iplige anlatır sana...
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
Merhabalar herkeze. 4 günlük 200sx S14A kullanıcısıyım. Forumda :Peace: Barış'ın arabasını aldım. Silikon radyatör hortumu arıyorum, turboyu soğutmak için sanırım 3 tane ince boru var, onların çelik olanını arıyorum. Aracı yeni aldığımdan nerede ustaya götüreceğimi bilemiyorum. Avrupa yakasında oturuyorum. Sizlerin tavsiyesi varmı usta konusunda?
Daha öncede arkadan itişli araba kullandığımdan alışkınım. Hatta o araç yağmurda gaza bastığım için pert olduŞimdi yağmurda kullanmıyorum bile
Sen nerede oturuyorsun?
Buldum valla teşekkürler sanaRC Driftten gerçek drifte
Teşekkürler. Araç daha önce Yahyalı Oto'da bakım görüyormuş ama bana uzak kalıyor biraz. Beylikdüzü Bostancı ***** trafik vs. Butaraftakileri değerlendireceğim. Varsa başka servis onlarında isimlerini istiyorum![]()
yahyalı ali on numara adamdır, istediğin herşeyi yapar, arabana gayet iyi de bakar, aynı zamanda mustilerde ( Mechanix )sana yardımcı olur, ama avrupa yakasında A'dan Z'ye arabayı bilen kim var bilmiyorum. savaş paşaoğlu ve serdar herşeyi biliyo o kesin. ama zaman + bütçe devreye girio.
gözün kapalı teslim edebilirsin sölenen kişilere.
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 72133495
yeni düşmüş saihibindene bilgisi olan var mı?retro works den satılık.
Kafam karışıkgecende cıktım yanladım tatlı bi virajda satsam diom düz git git nereye kadar olcak
ula satmayı düşünüon başka alıpta kompası zor
ama Evli olupta Hatun baskısı daha zor
![]()
Çekiciyle götürüp yedek parça yapıcaktım senin arabayıŞaka bir yana senin araba hakikaten çok temiz. Hatta arkadaşlar sahibini bul bu arabayı al diye ısrar ediyordu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)