he mustafa neymiş bu turkdrift şahinler falan mı var![]()
Şov için geldim beyler
İyi hoş da abi sonuç olarak aynı amaca hizmet etmiyecekmi ne gerek var 10 tane dernek kurmaya veya oluşturmaya,bence bu işe gönül verecek herkes aynı sözlerde buluşmalı,konuşulmalı bu iş.Haaa bana dersenizki sen nerdesin niye yoksun antrenmanlardazaman+maddi olarak büyük (-) lerdeyim.araba da yatışta kapalı garajda
![]()
s 13 jantı arayanlarahttp://www.techturkey.com/forum/akse...adrenalin.html
http://www.techturkey.com/forum/akse...adrenalin.html
S13 cü arkadaşlara güzellik yapılacaktır fiyatlarda....
Türk Drift dediğimiz kurum anladığım kadarı ile bir yarış düzenliyor. Yarış kurallarını sitelerinde açıklamışlar. Dikkatimi çeken kurallardan biri;
Güzel görüntüler çıkacak gibi ama hayırlısıB- Drift yapabildiğini ispatlayan bir belge getiren pilotlardan katılım ücreti alınmayacaktır.
Örnek: Drift Academy İstanbul, KOE veya bir diğer PRO yarışa katılmış olmak, hem
organizasyondan imzalı bir katılım belgesi , hem de yarış sırasında çekilmiş video göndermek
koşulu ile katılım ücreti ödenmeyecektir.![]()
Canlarım ciğerlerim Efelerim Barışlarımgayet ciddi olarak buraya yazıyorum gören duyan arasın yada mesaj atsın kupası temiz motor olmasada olur yada tamam bu araba alınır dediğniz s13 denk gelirse haberlerinizi bekliyorum vefa borcum olan bir arkadaşıma s13 alıcam en acilinden beklemedeyim ama yeni güncel fiyatlar beni ilgilendirmiyor biliyorsunuz
![]()
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 72229904
bu arac hakkında bır bılgısı olan war mı arkadaslar. daha oncekı ılanında motoru yapılmıstı ama genede yag yakmaya dwm edıyodu alınır mı alınmaz mı ? bılen soran eden yardımcı olucak arkadaslar warsa sewınırım
cem bence araba yorgun ve kötu duruyor.
toplanip para harcanabilcek en ucuz araba bence link verdigimdir.Ztn geçmişinide azcok biliyoruz.sadece cürük başlangiclari var.içi fln temiz diri bir arabaydi son gördügümzde.
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66610405
arkadaşlar konunun başından beri bakıyorum büyük bir çoğunluğunuz s13 alma niyetindesiniz s13 ile s 14 arasında neden bu tercihi yapmaktasınız. s14lerde kronik sorunlar nelerdir. şu sıralar bir s14 alma niyetim var detaylı olarak araştırma yapmaktayım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)