kRo_bOy Nickli Üyeden Alıntı vayyyy millet dökülmeye başladı ağırdan arabamda gözünüz mü var yoksam hıııı Arkadaşın bu ara bütün s13'lerde gözü var
http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif www.instagram.com/bariscitakoglu
hahahahahaaa vayy be arkadaş kim diyo yarısı bizim diye yarısı bizim ama coil alcak paramız yok napiyim ben böle denizliyi
psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar ukku Nickli Üyeden Alıntı Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir.. Hangisini alsan aklın öbüründe kalır
kanka seni yanlız bulmuş bunlar
kadirsa Nickli Üyeden Alıntı ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşın bu ara bütün s13'lerde gözü var ben anlamıştım zaten ist da benim arabaya bindiğinde ulan nede olsa motor benim bi kasa o da benim olsa nolur diye bakıyodu gözleri hahahahahahaa
Heheh , benim arabayı satarsam S13 alıcam zaten.Niyetim bu.
www.JDMWORKS.net Blog'um ! http://drifttr.com/
opium_robust Nickli Üyeden Alıntı kanka seni yanlız bulmuş bunlar öle oldu olum ya sx de coil in olmayınca böle oluyomuş gelen eziyo giden eziyo
coıllerın arkaları ben alam kanka önleri sen al
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşın bu ara bütün s13'lerde gözü var Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Heheh , benim arabayı satarsam S13 alıcam zaten.Niyetim bu. yaa bak demedim mi ben niyeti ortaya çıkıyo gözü koymuş bizim arabaya
kRo_bOy Nickli Üyeden Alıntı öle oldu olum ya sx de coil in olmayınca böle oluyomuş gelen eziyo giden eziyo yardım kampanyası düzenliyelim o zaman bak zaten banka msj atıyo kac gundur su kadar kredınız hazır dıye gaza gelmeye megilliyim
Barış , seninki de fena değil . Yanaş bakayım sende şöyle bi.
kRo_bOy Nickli Üyeden Alıntı yaa bak demedim mi ben niyeti ortaya çıkıyo gözü koymuş bizim arabaya kanka sende s14le takasa gir
o kadar duygu sömürüleri kendimizi acındırmalar fayda etmedi ya adamda tık yok alın coil sizin köpeeniz olsun der insan
kRo_bOy Nickli Üyeden Alıntı o kadar duygu sömürüleri kendimizi acındırmalar fayda etmedi ya adamda tık yok alın coil sizin köpeeniz olsun der insan tık yok bide arabalara gözü dikmiş
opium_robust Nickli Üyeden Alıntı kanka sende s14le takasa gir s13.5 verem üstüne helalinden bi amerikan arap drifti için
kRo_bOy Nickli Üyeden Alıntı s13.5 verem üstüne helalinden bi amerikan arap drifti için kanka s13.5 la kadeti ver işte al s14 ü
Valla olsa dükkan sizin
şimdi bu coıllerin net fiyatı ne kadar ben niyeti bozdum
krediyi çekip gelecezz bir zamanlar coilsiz ama gururlu sx ciler vardı diye karşına dikilecezz mustafa 3 tane alınca kampanya oluyo mu
Bursa'da kırmızı bir s14 vardı hep İzmir yolundaki Ford'un önünde görürdüm,ne oldu ona bilen varmı acaba.Bir arada İzmir yolundaki Citroen'in önündeydi.Her geçtiğimde görürdüm moralim düzelirdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları