oda iiymiş ya ben sx imi muayneye arkada bitik lastikle gittim motordaki yağ terletmeleri yazdılar sadece başka bişeye bakmadılar sankı
Yalnız ordaki çalışan herkes arkadaşın sx hastası olduğunu bildikleri için arabanın bakmadıkları yeri kalmadı,diğer araçlara bu kadar bakmadılar valla![]()
Beyler bu arada 18 jantlara lastik takıcam.Tercihim kötünün iyisi lastik markalarından olucak.Ama siz genede tecrübe ettiğiniz ve sx lerde iyi yol tutuş sağlayan marka modelleri önerirseniz sevinirim.Jantlarım 18x8 önlere 225/40 arkadalara 245/35 takıcam.
Kimse yokmu bizdenGt radial champiro hpy modeli baktım biraz önce orta yumuşaklıkta bi lastik.Lastik konusunda fazla tecrübem olmamakla birlikte yarına kadar önerilerinizi yazarsanız sevinirim.Kısmetse yarın jant lastik takıcaz.
Muaynedeki usta kısa boylu ve sarışınmıydı ? Benim eski elemanım murat olabilir , şimdi muayne istasyonunda çalışıyor çünkü.
Lastik olarak F1 Assymetric yada Bridgestone Adrenaline.
eger bu adam mimaroba muayene istayonundaki elemansa onu tanırım. benim arabayada o bakmıstı... sole sakallı hafif toplu 1.85 boylarında bi elemandı...
lastik olarak genelllikle bridgestone adrenalin duymustum..
tşk
Rıdvan.
Mustafa sarışın ve kısa boylu değildi ama tipi hiç yabancı gelmediBana söylediği hımmm s14 demi bu bende s13 kasanın hastasıyım demesiydi.s13 almanın kıyısından dönmüş
Baya da bilgiliydi.
Lastiklerin fiyatına bakim bi.
benım makına cok lagda kalıyo beyler turbosu pıc turbo gt25 den daha ufak 0.9 barda 240 cıvarı guc.manıfolddan olabılırmı lag yada neydendır usta komple turbo manıfold ve ıntercoolerı degıselım dedı.Bugun walbro pompa ve stage 3 baskı balata taktık bıraz dustu lag ama gene var
nerelerde doluyor turbo doruk ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)