User Tag List

Sayfa 51/96 İlkİlk ... 41495051525361 ... SonSon
1824 sonuçtan 951 ile 969 arası

Konu: Nissan 200sx s13-14cüler burayaa...

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Agbi 63 lük o borular bunun dışında araba zengin fakir mutlaka görmen lazım mazallah kırarsın yalnız şu var manifold intercooler elden gecerse rahat edersin eminim o araba cok iyi gidiyor aslında ama bir elden gecir bakalım daha önce o turbo 2500 lerde doldurmaya başlardı kacak macak varmı bi ona baktır olurmu olur yani

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal kapak ve hidrolik iticilerle çok sakat o bahsettiğin rakamlar .

turbonu değiştirmeyi düşünsen iyi olur , 5000 dediğin GT30 + 15 LT gibi bir intercoolerla anca görmen lazım ... basıncın ne şu anda ?
    basınc 0.9 1 gıbı bıse manuel control var 0.7 ye kısıcam yarın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam ılk ısım boruları saglamlastırıcam olmadı ıntercoolerı degıstırıcem kafam karıstı baya hangı ustaya gıtsem emmeye calsııyo bırı dıyo sunu degıselım bırı dıyo sunu yapalım hepsı 2 3 mılyar para ıstıyo en ıyısı kendım ugrasım bıraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eminim Yag dumanı atmıyor onu anlarım usta su atması iyidir dedi yarın fırsatım olursa kontrol ettiriyim ustaya contayi emin değilim çünkü. Ben arabayı aldığımda hiç böyle sorunlarım yoktu kasap bir ustaya denk geldim turbom tamir edildi ve manifoldun contalari değişti o günden beri rolantim ayar tutmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efe agbi o arabada chip yok yalnız aldıgımızdan beri öyle iranlı birinde idi o araç daha önce doktor o da sürmüyordu pek standart beyin ondan eminim belki devir saati fazla gösterior olabilir zengin karışımdan duman atiyor o büyük ihtimal bi regilator ayarı şart araba giderken sorunsuz aslında su buharı bu arada dorugun dedigi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    basınc 0.9 1 gıbı bıse manuel control var 0.7 ye kısıcam yarın
    kötü yerden başamışsın umarım sıkılmazsın erkenden .

mümkün olduğunca o devirlere çıkmamaya çalış doruk , zaten güç de olmaz son 1000 devirde . boşa dönmüş oluyorsun .

turbo bak kendine . 2860 alabilirsin sende almışken 1 kere almalık . sanayiide yapılmış hybrid turboyla olmaz o iş .

aldığından beri böyle mi araba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertan333 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eminim Yag dumanı atmıyor onu anlarım usta su atması iyidir dedi yarın fırsatım olursa kontrol ettiriyim ustaya contayi emin değilim çünkü. Ben arabayı aldığımda hiç böyle sorunlarım yoktu kasap bir ustaya denk geldim turbom tamir edildi ve manifoldun contalari değişti o günden beri rolantim ayar tutmuyor
    oksijen sensörü olabilir agbi o yada vakum hortumlarını kontrol ettir conta olsa yedek su deposuna su atar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam ılk ısım boruları saglamlastırıcam olmadı ıntercoolerı degıstırıcem kafam karıstı baya hangı ustaya gıtsem emmeye calsııyo bırı dıyo sunu degıselım bırı dıyo sunu yapalım hepsı 2 3 mılyar para ıstıyo en ıyısı kendım ugrasım bıraz
    kaçağın olsa rölanti tutmaz , maflı arabada kaçağın affı olmaz. borulardan da geç gelmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kötü yerden başamışsın umarım sıkılmazsın erkenden .

mümkün olduğunca o devirlere çıkmamaya çalış doruk , zaten güç de olmaz son 1000 devirde . boşa dönmüş oluyorsun .

turbo bak kendine . 2860 alabilirsin sende almışken 1 kere almalık . sanayiide yapılmış hybrid turboyla olmaz o iş .

aldığından beri böyle mi araba ?
    ılk aldıgımda baskı balata bıttı yolda devır bos cevırıyodum sımdı gene ıyı bıraz daha zevklı gelıyo bana.su anda bı sure bu sekılde devam edıcem turbo manıfold ınter 3 lusunu elden gecırıcem.ılk aldıgımda pek farketmedım surdukce eksıklerını anlıyorum ama baskı balata ve pompa degıstıkten sonra daha bı atak oldu araba.motor durumu ıyı motora dokunmama gerek yok yarı forged zaten benı goturur baya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su atması iyi diye bir durum yok aniden mi sapıtıyor araba ? sonra kendi kendine düzeliyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaçağın olsa rölanti tutmaz , maflı arabada kaçağın affı olmaz. borulardan da geç gelmez.
    megane 2 intercooler i takılı rs in mi neydi ama şu var emmeden l tipi aşagı boru düşün alttan öyle bi baglantı ile girilmiş cooler a ondan biraz lag olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efe agbi o arabada chip yok yalnız aldıgımızdan beri öyle iranlı birinde idi o araç daha önce doktor o da sürmüyordu pek standart beyin ondan eminim belki devir saati fazla gösterior olabilir zengin karışımdan duman atiyor o büyük ihtimal bi regilator ayarı şart araba giderken sorunsuz aslında su buharı bu arada dorugun dedigi
    devir saati nasıl fazla göstericek abi ? (kadrana herhangi bir müdahele yapılmadığı sürece )

Beyinin içine baktın mı chip var mı diye ? dışardan kasası aynıdır ama içine koyulmuş olabilir eprom .

ayarlı regülatör mü var arabada?

su buharı neden atıyor bu kadar araba , benim gördüğüm arabalar mı problemli anlamıyorum ki . herhangi şekilde herhangi bir duman atması normal değil arkadaşlar arabaların...

oksijen sensörü olabilir agbi o yada vakum hortumlarını kontrol ettir conta olsa yedek su deposuna su atar
    S13 de oksijen sensörü yok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efecim kafasına göre ilk marsta tam fabrika ayarında sonra gaz ver cek 200 e kadar düşüp 600 700 gibi oralarda kalıyor motor ısininca fabrika degerine geliyor bazen 600 dd tamamen psikolojisine göre haraket ediyor
    Efe benimkinde oksijen sensörü war demişti ali bakmıştı hatta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efecim kafasına göre ilk marsta tam fabrika ayarında sonra gaz ver cek 200 e kadar düşüp 600 700 gibi oralarda kalıyor motor ısininca fabrika degerine geliyor bazen 600 dd tamamen psikolojisine göre haraket ediyor
    Efe benimkinde oksijen sensörü war demişti ali bakmıştı hatta
    ok dir anlaşıldı . ben 1 haftaya istanbulda olucam , müsait bi vakitte bakarım . kroniklere eklicem bu problemi az kaldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devir saati nasıl fazla göstericek abi ? (kadrana herhangi bir müdahele yapılmadığı sürece )

Beyinin içine baktın mı chip var mı diye ? dışardan kasası aynıdır ama içine koyulmuş olabilir eprom .

ayarlı regülatör mü var arabada?

su buharı neden atıyor bu kadar araba , benim gördüğüm arabalar mı problemli anlamıyorum ki . herhangi şekilde herhangi bir duman atması normal değil arkadaşlar arabaların...

S13 de oksijen sensörü yok .
    S14 e göre düz mantık düşündüm sensör icin

agbi yok chip her türlü garanti ederim adam mekanik anlar ama chiplemez devir saati problemli olabilir ama yüzde yüz eprom yok acmıştık cünkü beyni efe ayarli regilatör de yok yapılcaktı ama yok diye bilmekteyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efe hayirlisiyla getirt de su tesisatı en azından deriz elektrik problemimiz yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efe hayirlisiyla getirt de su tesisatı en azından deriz elektrik problemimiz yok
    çözücez abi , ilacını biliyorum ben onun tesisatlar da gelecek , eksik olanlar haber versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S14 e göre düz mantık düşündüm sensör icin

agbi yok chip her türlü garanti ederim adam mekanik anlar ama chiplemez devir saati problemli olabilir ama yüzde yüz eprom yok acmıştık cünkü beyni efe ayarli regilatör de yok yapılcaktı ama yok diye bilmekteyim
    nasıl çeviriyo peki abi 8000 üstü bu araba? chip olmadan imkansız. piggyback var o zaman dipte köşede

doruk bir daha arbaaya bindiğinde 5. vites 120 ile giderken kadran da devir ne görüyosun haber ver , anlayalım bakalım saatin bozuk mu değilmi .

5. vites 100kmh de 3200dd
    5. vites 120kmh de 3900dd görmen lazım ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam yarın bakıcam haber verıcem ama 8 den sonra kesıcıye gırdıgıne emınım hatta ılk aldıgımda denedıgımde demıstım ecu varmı bunda devır cevırıyo dıye yok demıslerdı ca18 ın ecusuyla oynanıyo dıye bılıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)