adamda 70 bınde s13 var susalım bencebenımkı 195 bınde ama gozume takılıyo dıye sıfırlıcam sayacı ama yolda gorenler corvet mı felan dıyolar sx ı az kısı bılıyo bıde bodykıt var ustunde
200 SX ler çok güzel, kazasız belasız kullanın arkadaslar, benimde aklımda hep bir S13 hayalim vardır![]()
aynen bana da nereye gıtsem soruyolar bıde nıssan amblemlerını soktum z edıtıon ablemlerı yapıstırdım lastıkcıye gıdıyorum lastık almaya abı kac beygır markası ne markete gıdıyorum abı corvetmı kac model 91 dıyorum sıfır sandık dıyolar valla heralde bızım araclar ferrarı kadar degerlı ben bunu anladım ıyıkı s13 almısım.Bıde kıskanıp cızen yavsaklar olmasa tam olcakda neyse![]()
HAhahaBen kendimi ünlü gibi hissediyorum.Trafikte korna çalanlar,beğenenler,selam verenler
Soru bombardımanına tutanları saymıyorum daha.
Bazen bizim araçları bilen anlayanlar denk geliyor.Onlardan olumlu yorumlar almakta ayrıca bir haz veriyor.200sx cidden başka bi dünya.Bu aracı sattıktan sonra yerini hangi araçla doldurabilirim bilmiyorum ?
ondan dolayı abi düşman başına eheh![]()
aynen gecen hafta sivil bi polis durdurdu sirf gicikligina egsoz ses cikariyor die sonra muabbet bu arabanin modeli nedir kac motor fln derken hasirt in the blackboard cezayi gecirdi o.c![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)