peki arkadaşlar bir sorum daha olacak bu benim 95 s14 te oksijen sensoru part numarasını bilen veya ögrenebılen varsa buraya yazabılırmı veya resım atabılırmı tesekkur ederım
peki arkadaşlar bir sorum daha olacak bu benim 95 s14 te oksijen sensoru part numarasını bilen veya ögrenebılen varsa buraya yazabılırmı veya resım atabılırmı tesekkur ederım
NİSSAN 200SX S14A
AVK SERVİS
Orcunnn
Ecu Fast
THANKS
O2 sensor part: 22690-69F03 Servistende teyit ettirebilirsin.
Resim koyamiyorum telefonda oldugum icin ama su linkten kontrol edebilirsin.
S14 SR20DET O2 Sensor - 22690-69F03 - Nissan
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Beyler şuna bir bakabilir misiniz?...
http://www.techturkey.com/forum/gene...ma-sorunu.html
Beyler acaba elinde S14 için şarj ve marş dinamosu olan varmıdır?
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Aracımı sattım
Hayırlı olsun merak etmeyin araç proje olarak devam edecek ve sahibi de arabaya daha fazla güçlendircek antalya da araç bende süpriz bir aracla devam edecem
Turbo degiştirecek arkadaş ona karar kıldı ben se her fotosunu bilgisini vs yi project cars a ekleyecem
Hayırlı olsun Emir...
Arkadaşlar araca bkr7eıx iridium buji takmıştım, yazın bi sorun yoktu ama kışın soğuk havalarda araç zor çalışıyor, buji ısı değeriyle bir ilgisi var mıdır?
Birde ca18det şanzıman için senkromeç ve bilya seti lazım seri numarasını bilen arkadaş var mı, çok varyasyon var kafam karıştı...
Şimdiden teşekkürler
Kim "RR" söyle kim "RR"
abi bende s13 e bujı takmıstım tavsıye edılen bujı 7es mi neydi patır kutur yuruyodu araba servisten orjinal bujilerini aldım inanılmaz derecede fark etti.
arkadaşlar selam bujilerimi değişeceğim benim 95 s14 için orjinal buji kodu ngk BKR7E-11 uygunmudur arac standart
NİSSAN 200SX S14A
AVK SERVİS
Orcunnn
Ecu Fast
THANKS
arkadaşlar selam bujilerimi değişeceğim benim 95 s14 için orjinal buji kodu ngk BKR7E-11 uygunmudur arac standart
NİSSAN 200SX S14A
AVK SERVİS
Orcunnn
Ecu Fast
THANKS
Arkadaşlar, forumda gruplaşmaya moderatorler olarak karşıyız. Marka bazında ayrışma gruplaşma istemiyoruz. Bilgi paylaşımı için Forumdaki teknik bölümlerdeki alanları kullanın. Chat ortamına dönmesini istemiyoruz.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)