1. resimden görüldüğü üzere araç fotoş'um diye bağırıyor.
ama bu parayı civic'e vermek mantık ötesi.
Printable View
1. resimden görüldüğü üzere araç fotoş'um diye bağırıyor.
ama bu parayı civic'e vermek mantık ötesi.
bu kadar iyi photoshop yapamazlar heralde :) yok bencede :D
Basıklık shop değil demeyin Allah aşkına.7 foto var 4 tanesinin shop olduğunu anlamam bikaç saniye sürdü.Arkadan çekilmiş fotoda da kamberi shopta fazla abartmışlar bence öyle bi dünya yok shop kullanan arkadaş henüz amatör belli.:)
o eksoz neden öle duruyor ki ?
valla öyle bi kamber mi var :D
shopsuz diyen arkadaslar teknik resim dersi almamış hayatında belli :D
o arka tekere bakınca sonra diger fotolara baktım ve sessizce güldüm..
sağ arka teker ile sol arka teker arasında dağlar kadar fark var.
basıklık shop gibide diger parçalar sanmıyorm
yoo bıyerıyle oynanmıs deıl dıgıtal ortamda sadece fotoğraflarda color correciton war cıtırından o yansımalar falan o yuzden bu kadar canlı duruo ..
Son resimdeki kapı çıtasına bakın.
Kapıdan öne doğru geliyor ve çamurluktaki çok az da olsa yukarıdan başlıyor.
Ayrıca aracın bazı yerlerinde de blur efekti mevcut.
bu efekti hata kapatmak için kesilen parça belli olmasın yaparlar.
Birde ön çamurluğa bakarsanız her fotoğrafta farklı yüksekliklerde duruyor. İlk fotoğraf zaten keskinlik kenarlardan bakınca shop gibi. Site exif siliyor mu ordan bakılsın.
Arkadaşım shoptan vs hiçbirşeyden anlamaz aracın üstüne direk uçmuş kesin bunu alıyoruz dedi bende merak içinde girdim ben grafikerim buna shop yok demek ne kadar doğru bilmiyorum inşallah aracın sahibini yarin arıcaz görmeye gidicez arabayı...o zaman akmı karamı belli olur ama şuan %80 herkes shoplu diyor. umdumuzu bulamıcaz galiba benim burdaki amacım eğer olurda başka memleketten birileri gelirse resimdeki gibi sanarsa aracı öyle değil yani :) ayık olsunlar
Aracın basıklıgınla oynamışlar.ayrıca renk oynaması var.başka uygulama yok diyebilirm
Bizim araca aklımızdan geçen 17.000 gibi bir rakamdı'ki böylede çıkmıyacak %70 onun için umudumuz kalmadı.