kanka valla zevk işi ama şahsen katılıyorum sana fuzuli uğraş :D
Printable View
kanka valla zevk işi ama şahsen katılıyorum sana fuzuli uğraş :D
madem okadar photoshop yeteneğin var bari ön tamponla yan çamurluk arasındaki renk farkını düzelteydin diyesim geliyor :D:D:D:D
ha bide egzos un olduğu fotoda arka farın çizgisi hatalı duruyor, o tekere o kamberi verene kadar o çizgideki hatayı düzeltsene :D:D:D:D
ne çeşit gereksiz insanlar ne çeşit işlerle uğraşıyor allahım yarabbim :D:D:D:D:D
Ön sağ çamurlukta polyganol lasso tool'la çizdiği için orta kısımda bozulma yaşamış 1
Kamber terk 2 :)
İlk resimde lastikle jant arasındaki açıklıkta abes Bi şeyler yapmaya çalışmış ama Blur tool kullansaymış keşke :)
DEVİR ZAMANLI ABARTI SES EGSOZU ne demek
Bu arada kapı çıtaları sanırım shopsuz.. Shopsuz ve hasar almış, kötü toplanmış.
4 ve 7. fotoğraflarda çamurluktaki çıta ve kapıdaki çıta simetrik durmuyor. Hadi 7'deki shop desek 4te de aynı şekilde orantısızlık mevcut. Bu da darbe/değişene işaret sayılabilir. 6. Fotoğrafta da shop yok ise far çizgileri kayık. Bu da bir darbeye veya değişene işaret.. Gene son fotoğraftaki jant ise epey komik... Ya farklı zamanlarda çekildi ya da bariz bilgisayar ürünü
3 günde 5 araba alıp toplayıp bı haftada hepsını satınca fotoşopu duzgun kullanmaya zamanı kalmıyo demekkı :)
onu bunu bilmemde o nasıl bi kamberdir ya kaç bin de lastik değiştiriyor acaba?
fotoların 1 inde kamber var diğerlerinde yok
ömerin arabaya acıyorum güzelim araba bedava gitti be :D