Güncel
316ti'ler hakkında yorumunuz nedir ? Lpg'de yakıtı şehir içi ne civarda olur ? Alıp,kışın binip yaza satışa çıkaracağız.Satması zor olur mu ?
Satması zor olur muhtemelen piyasası yok gibi bir şey, alacaksan 318 ti falan al eğer biraz performansı olsun diyorsan.316 zaten yürümüyor lpg'de ne olur bilemem![]()
Sente atlatma sorunu var 1.6'larda, egzantriğin üzerine ufak bir parça takılarak hallediliyor, yaptırılıp yaptırılmadığını kontrol edin alacaksanız.
kronik sorunları: 2003ün ilk yarısı ve 2002lerde ki sente atlama, koltuklarıdaki airbag sensörlerinin bozulması sonucu airbag ışığı yanması, uzun süre lpgde kullanılmışsa da benzin pompası. çalışmaması durumunda sağ arka koltuğun altındaki kısıma sert bişeyle 1-2 kere vurunca çalışıyor, sanayiye kadar idare edileiblir![]()
Alınabilir ve binilebilir bir araç. Fakat kısa vade de alırım satarım gibi bir düşüncen varsa hiç bulaşma. 2004 Model Full M paket vardı bende. Piyasanın altına da almış olmama rağmen tam 1,5 sene satamadım. O yüzden alırken en önemlisi bunu dikkate al bence.
ben 2,5 senedir kullaniyorum beni hic uzmedi aldigimda 105 bindeydi suan 170 bin oldu fiyatina gore donanim olarak alinabilicek en iyi araba sunuda idda ediyorum coopers den daha iyi yol tutuyo. performans konusuna gelince evet pek tatmin edici degil ama yakit olarak uzun yolda 6.2 lere kadar dusuyo sehir ici 10.1
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
2002 316ti , ve yıne 2003 325ti kullanmıs bırı olarak, o paralara alınabılecek en guzel araç
Lakin artık temizi kalmadı gıbı bırsey alırken dıkkat eddersenız, problem acmadan kullanırsınız.
325ti dusunursenız , sızı her anlamda memnun eder.
inst. kozgaraj
Connecting site...
Şu araca ne diyorsunuz 100km hızla sabit gitsek yakıtı nasıl olur ? Litre bazından ne yakar ? m54b25 mi bu ?
Yürüyen parçaları sedan veya coupe e46 ile aynı mı ? Hani mesela yayı süspansiyonu salıncağı vs.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)