Arkadaşlar aranızda bu ara düşük tansiyon sıkıntısı çeken var mıdır?
2 haftadır tansiyonum 8'e 5 ile 11'e 7 arası sürekli olarka değişip duruyor. Doktora'da gittik yorgunluktan dedi.
Aranızda yaşayan var mı bu durumu?
Arkadaşlar aranızda bu ara düşük tansiyon sıkıntısı çeken var mıdır?
2 haftadır tansiyonum 8'e 5 ile 11'e 7 arası sürekli olarka değişip duruyor. Doktora'da gittik yorgunluktan dedi.
Aranızda yaşayan var mı bu durumu?
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Benimde tam tersi kucuk 11-12 arasi buyuk 20-21 topspeed olabiliyo fazla kismini ucretsiz vereblirimgecmis olsun
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Irsi hipertansiyon hastasıyım Redline'ım 23-13![]()
4 haftalık ömrün kalmış oluyo 2 haftasını yemişin kalmış 2 hafta iyi değerlendir
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Allahim kimseye hastalik yuzu gostermesin hiper tansiyon hastasiyim kalbe ve geri kalan Tum organlara bihayli zararli ama kaderin onune gecilmiyo![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Sanirim bende sinirsel bi durum var kizinca uzulunce tansiyonum cikior midem bulaniyor gozlerim karariyor ve ciddi bi bas agrisi oluyo migreni tetikliyor herhalde hic memnun degilim bu durumdan
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Benimde arasıra kalp atışlarım hızlanıyor bugünde oldu 5-10 dk çalıştım bişeyler taşıdım işyerinde tıkandım kaldım biraz sıcak bastı gibi oldu duraksıyorum gözler kararıyor gibi oluyor bide denge sıkıntısı hemen biyere yaslanıyorum veya oturuyorum böyle olunca derin nefes alıp veriyorum 2-3 dk sürüyor geçiyor arasıra oluyor bu olay 2 haftada veya ayda bir gibi.hergünde çalışan eşya taşıyan biriyim.
sorun ne bilmiyorum.
düşük tansiyon avantajdır aslında..çok isterdim ssizin gibi olmayı ...
bende 25 yasından beri hipertansiyon hastasıyım..
rekor 19/12.5...
bendede tansiyon var aliden gelen mutlaka doktara görunum ilaç almak zorundasınız onceleri kabullenmedim ama kalbime zarar verdi kendinden supe edenler geç kalmadan doktora gitsin şakaya gelmez rahatsız olan arkadaslara geçmiş olsun
kaç kilo olmam lazım ki ? valla 50 dedikte 47 kadar yolu var onun ne zamandır tartılmadım.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)