User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
92 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 600 rr / r6 / gsxr600

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor harika çok güzel ama sıfır RR nekadar ki şuan? bundan ucuzdur bi tarafta sıfır galeriden çıakrığ marş basmak var bide kapalı kutu.
    üstelik dış görünüşü dışında pek bir artısı yok RR'dan, üstelik üstüne oturunca hiç fark kalmıyor
    biraz önce baktım bende 08 model üstü gsxr ların fiyatı 20-21 en düşüğü

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    600 lük sürdüysen vede yazdıklarından anladığım kadarıyla uzun yol yapıcaksan o zaman tavsiyem kesinlikle 1000cc makina alman...22 23 onlara vereceğine o paralara yeni kasa 1000rr lar var onlara bakabilirsin

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    600 lük sürdüysen vede yazdıklarından anladığım kadarıyla uzun yol yapıcaksan o zaman tavsiyem kesinlikle 1000cc makina alman...22 23 onlara vereceğine o paralara yeni kasa 1000rr lar var onlara bakabilirsin
    Tavsiye icin tesekkurler yalniz uzun yol yapmicam sadece sehir ici o yuzden 600luk bakiorum

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiye icin tesekkurler yalniz uzun yol yapmicam sadece sehir ici o yuzden 600luk bakiorum
    km kasıcam diyince uzun yol yapıcaksın sandım...600 lukte km kasıcam diyosan diğer racelere göre daha sağlam ama yavaş olan 600rr almanı tavsiye ederim he ben alırmıyım hayatta honda almam kawacıyım ama kawa sevmiyosan sağlam olan hondayı al..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ss motorla uzun yol yapamassın zaten

ben bir kere yıllar önce 94 yada 95 di sanırsam zzr1100 ile bilenler bilir zamanının motorudur istanbuldan inegöle hatıra motor satılmışdı bırakmaya gitmişdim tam koruma sırtlığıma kadar vardı belim kopmuşdu iki büklüm tüm yolu gitmekden birde ss lerin seleleri uzun yola göre yapılmıyor bir zaman sonra kuyruk sokumunda fena acı yapıyor sık sık durmak gerekiyor yakıtta zaten çabucak bitiyor sık sıkda ikmal yapmak gerekiyor..

gözümde korkmuşdu dedim ya motoru adam almassa bunun birde dönmesi var neyseki aldıda dönüşde totoyu kurtardık

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gsxR tek tercihim olurdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km kasıcam derken satmıcam anlamında soyledim kısmetse uzun sure bakıp binmeyi planliyorum.

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla yamahada sanmıyorum r6 yı 26500 - 27000 gibi vericeklerini min 28000 falan diceklerdir liste fiyatı 29500 çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla yamahada sanmıyorum r6 yı 26500 - 27000 gibi vericeklerini min 28000 falan diceklerdir liste fiyatı 29500 çünkü
    29 yazio liste fiyatı
    simdi kar kıs kıyamet verirler diye dusundum 27ye kadar
    hani kisin fiyatlar duserdi bu mu adalet diye olay cikaricam daytona motorsa gidip
    ben cbri alirken hondada kimse ilgilenmedi 40 dk bekledik arenle 26ya aldik
    bilmiorum bu arada daytonada yoshimura veya two brothers satiolarsa yapın bisiler egzozu aksesuarı da sizden alalim diyip bi 27 teklif versem ?

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben bir kere yıllar önce 94 yada 95 di sanırsam zzr1100 ile bilenler bilir zamanının motorudur istanbuldan inegöle hatıra motor satılmışdı bırakmaya gitmişdim tam koruma sırtlığıma kadar vardı belim kopmuşdu iki büklüm tüm yolu gitmekden birde ss lerin seleleri uzun yola göre yapılmıyor bir zaman sonra kuyruk sokumunda fena acı yapıyor sık sık durmak gerekiyor yakıtta zaten çabucak bitiyor sık sıkda ikmal yapmak gerekiyor..

gözümde korkmuşdu dedim ya motoru adam almassa bunun birde dönmesi var neyseki aldıda dönüşde totoyu kurtardık

zzr ıle belın koptuysa bısıklete dahı bınme sen.

motor ısı zevk ısıdır hangısı zevkıne kesene uyuyorsa onu al. yamaha en uygun yedek parca fıyatına sahıp. mono kapak ayrı satılıo demıs Ozgur sıfırı 100tl. ama yedek parca sıkıntı artık yamaha kawaasakı gıbı oldu yedek parca konusunda.

honda dunyanın en ucuz motorunu ama en pahalı yedek parcasını satar. benım gozumde motorları da 5 para etmez. 5 para da vermem.

suzukı bır numaradır. rahatlık kullanım goruntu tek gecerım.

2008 den bu yana tum 600luk ler aynı gıdıo. 2005 kawa 636 harıc.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozKn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz önce baktım bende 08 model üstü gsxr ların fiyatı 20-21 en düşüğü
    Bende çok baktım 09-10 gsxr 600 sonra gittim sıfır Black Limited 1000RR aldım, yurt dışı fiyatları bir birine çok yakın markaların b. yemesi, sonuçta bu makineler milim farklarla birbirinden iyi biri diğerinden top speed'de hızlı ama ne kadar? biri diğerinden daha iyi yol tutuyor ama uçuk farklar yok. kışın sıfır 600 RR alan biri yazın her türlü karlı satar, aklında olan tek şey benzin koymak olur.

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    29 yazio liste fiyatı
    simdi kar kıs kıyamet verirler diye dusundum 27ye kadar
    hani kisin fiyatlar duserdi bu mu adalet diye olay cikaricam daytona motorsa gidip
    ben cbri alirken hondada kimse ilgilenmedi 40 dk bekledik arenle 26ya aldik
    bilmiorum bu arada daytonada yoshimura veya two brothers satiolarsa yapın bisiler egzozu aksesuarı da sizden alalim diyip bi 27 teklif versem ?
    motor için fiyat alıcam inş. ellerinde r6 vardır siparişle falan gelirse pek ucuza vermezler çünkü

egzoz satmıyolar sanırım hiç görmedim dükkanda.. ben yoshi egzozu çok komik bi rakama amerikadan almıştım komple üstünde nokta kadar bi ezik vardı sadece

aksesuarları burdan almak saçmalık zaten amerikada herşey çok ucuz
    r6nın komple rizoma aksesuarlarını 350dolara almıştım ordan hesap et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 yıldır motora binerim bisiklet olursa onada bineriz dediğim mesafeyi anlayamadıysan aç haritayı bak istanbul inegöl kaç km nerden baksan 280 km lik yolu ss ile gitmek bahsettiğim yıllarda 94 yada 95 di şimdiki gibi öyle duble yolların asfaltında kaymak gibi olmadığı zamanlar ne demek istediğimi çok iyi anlardın..
    burdan sahile inip çay içmekden bahsetmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

motor ısı zevk ısıdır hangısı zevkıne kesene uyuyorsa onu al. yamaha en uygun yedek parca fıyatına sahıp. mono kapak ayrı satılıo demıs Ozgur sıfırı 100tl. ama yedek parca sıkıntı artık yamaha kawaasakı gıbı oldu yedek parca konusunda.

honda dunyanın en ucuz motorunu ama en pahalı yedek parcasını satar. benım gozumde motorları da 5 para etmez. 5 para da vermem.

suzukı bır numaradır. rahatlık kullanım goruntu tek gecerım.

2008 den bu yana tum 600luk ler aynı gıdıo. 2005 kawa 636 harıc.
    abi gsxr bi iki tane var ikinci el 2009 2008 k8, gidip gorcem ama r6nın sıfırıyla arasında cok bişi yok istedikleri rakamların biraz da aklım r6da sıfır alıp iyi bakıp uzun sure kullanmak istiyorum, yavas yavas bisiler alırım bi alıp garaja cekiym de...
    cok begeniyorum zaten,
    benim icin yorucu olması veya yedek parcasının sıkıntı olması onemli degil cok sevdigim icin ss almak istiyorum yoksa bi ulaşım aracı veya amaç için almiyorum sadece cok sevdigim icin
    uzun lafın kısası
    inş gonlume gore bi motora kavusurum ^^

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor için fiyat alıcam inş. ellerinde r6 vardır siparişle falan gelirse pek ucuza vermezler çünkü

egzoz satmıyolar sanırım hiç görmedim dükkanda.. ben yoshi egzozu çok komik bi rakama amerikadan almıştım komple üstünde nokta kadar bi ezik vardı sadece

aksesuarları burdan almak saçmalık zaten amerikada herşey çok ucuz
    r6nın komple rizoma aksesuarlarını 350dolara almıştım ordan hesap et
    saol ozgur ya dedigim gibi bi 27ye alabilirsek egzoz filan sonradan da alırım sorun degil alirim biraz yatsın zaten sezon acılana kadar egzoz filtre manet elcik cam m5 alicak sey cok ufak ufak bakarım

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

15 yıldır motora binerim bisiklet olursa onada bineriz dediğim mesafeyi anlayamadıysan aç haritayı bak istanbul inegöl kaç km nerden baksan 280 km lik yolu ss ile gitmek bahsettiğim yıllarda 94 yada 95 di şimdiki gibi öyle duble yolların asfaltında kaymak gibi olmadığı zamanlar ne demek istediğimi çok iyi anlardın..
    burdan sahile inip çay içmekden bahsetmiyorum.
    Kendinle celisiyosun
    SS motorla uzun yol yapamazsin deme ozaman madem simdi duble yollar kaymak gibi asfaltlar var..
    Yazin 700-700 1400 km yol yaptim GSX-R 1000 ile 3 kere benzin almak icin durdum onun disinda 5 dakika mola bile vermedim. Ha buarada yolun yarisini gece karanlikta ve saganak yagmurda gittim, soyledigin gibi SS ile uzun yol yapilmaz diye birsey yok o is yapan kisinin kondisyonuna bakar onun icin genelleme yapma
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    teknik meseleleri geçicem 15 yada 18 litre depoyla heleki gsxr1000 gibi motorla 1400km de 3 kere ikmal yapma olayını hadi onları geçdim benim için önemi yok hadi kendimle çelişiyim ondada sorun yokda..

şu yazdıklarınız övünücek gurur duyulucak şeyler değil evet ss motorla uzun yol yapılmaz diyorum ve tekrar ediyorum yapılmaz çevremdede onlarca ss i olan arkadaşlarım vardır hepsinin uzun yol için ayrı bir cruiserı yada endurosu vardır..

en basitinden en yakın arkadaşımda rr var adam sırf uzun yola sürmelik 2006 yılında jinlun aldı sadece toplu geziler ve uzun yol için motor 5000 km yi bile bulmadı 6 yılda..

şunuda bilinki içlerinde sizin kadar yada sizden fazla gözü karalarıda vardır yani istese onlarda yağmur altında gece hatta farları kapalı 1000km de yapar o kadar deli adamlarda var ama yapmazlar işde bunun kondisyonla pilotajla bir alakası yok...

bir motorsiklet forumunda yöneticiydim gezilerimiz olurdu uzun süredir işden güçden katılamıyorum ama ara sıra üç beş kişi buluşuyoruz bazen sayımız 30 motoru falan bulurdu gezilerimizde..

şu yukarda yazdıklarınızı motorcuyum diyen kimse yapmaz.. tamam siz olmaya bilirsiniz ona bir lafım yok kimsede illa motorsiklet sürüyor diye motorcu olmak zorunda değil..

neyse size bol keyifli sürüşler dilerim amacım burda bir çekişmeye girmek ortamı germek değil..

bu arada donald duck ın motorsiklet teorisini okumadıysanız tavsiye ederim erkan öztürk motorsiklet üstüne güzel yazıları var kendisi yeni ortadoğu turundan geldi orda uzun yola çıkmadan önce neler yapılmalı hazırlık safhası kaç km de bir mola verilmeli eğer yapılıcak gezi uluslararası ise hangi hazırlık ve önlemler alınmalı ve motor neye göre hazırlanmalı hepsi yazmış sağolsun.. keza ümmet pertikan abimiz vardır 125 cclik modial scooterla türkiye turu attı karda yağmurda 50 yaşında adam onunda güzel eğlenceli anıları resimleri var kendi bloğunda..

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2008 gsxr600 ü 4 ay önce 18.250 ye verdim fulldü abartısız rizomanın sinyalından plakalıgına kadar tum aksesuarları vardı egzoz cam vs... gsxr alcaksanız 2008 ustu kasaya bakın ama iyi araştırın çogu kiradaydı.

jam da joker ; 3 depo 700 km çok iyi gitmişsin çok sıkmadın heralde 160-170 sabit hız. ben acayıp yoruluyorum tulumla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

yamahanın yeni competition white rengi
    nokta olmuş sanırım gsxten vazgectim az once

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)