7 - 8 ay once electroworldden 140 tlye almıstım gt forceyi hala sorun yok ps2 ve pc dekullandım
7 - 8 ay once electroworldden 140 tlye almıstım gt forceyi hala sorun yok ps2 ve pc dekullandım
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
Boşverin direksiyonu SSD alın. Evimdeki 5 bilgisayarın 4 ünde SSD disk var ama 1 tane daha almamak için zor tutuyorum kendimi.
VATAN COMPUTER - CORSAIR - 120GB Force 3 GT Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 515MB Yazma) - Solid State Disk
Bunu bir önceki indirimde kur farkından 10 tl daha ucuza almıştım. Gene çok iyi fiyat. Kaçırmayın derim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ya bende geçicem bu ssd olayına , milletin PcMark7 skorlarına baktım deli fark var ssd kullanılan ile kullanılmayan aynı sistem arasında... Şu sel yüzündenmi ne yükselen fiyatlar biraz düşsün kesin alıcam.Sistem kuruyoruz buna değilmi ? Usb data girişinden baglanıyor herlade anakarta ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
konu biraz eskiymiş, 300 küsür liralık fiyatdan bahsediyorsanız bunun neresınde kampanya diye sorarımzatenyakın zamana kadar 270 lira falandı, ondan evvelde bi ara 140 a satılmıştı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)