Mikooooooooooooooooooooooooo Kar yağdır şu İstanbul' a ya Nolursun bea yeter bıktım ya beyazlasın etraf artık :D
Printable View
Mikooooooooooooooooooooooooo Kar yağdır şu İstanbul' a ya Nolursun bea yeter bıktım ya beyazlasın etraf artık :D
kar ne zaman geliyor ya
pazartesi ve salı kar yağışı bekleniyormuş insallah sağlam gelir :))
ntv de hava durumunu sunan adam sulu yağıcak dedi pazartesi salı ama ne zaman dedikleri tutuyorki :)) şimdiye kadar defalarca yanlış kar alarmı verip durdular..
Pazartesi değil de salı bekleniyor sanırım.Şu cuma finallerim bitene kadar idareli idareli olsun sonra istiyorum ben :D
Havayi Koklayan Adam pazar yok dedi, sonrasini soylemedi :)
Yarin da Pazartesi-Sali'nin raporu gelir heralde, ne derse tutuyor.
Oh doydum valla kara :) 5 saattir geziyorum yarın da devam :D
Beşiktaş - çamlıca arası yol açık fakat çamlıca ara sokaklarda buzlanma var. Dikkatli olmak lazm.
İstanbulda nolur pazar gunu bişey olmasin gunes olsun guzel hava olsun :(
insallah bugunde kar yagar :) izlemesi bile zevkli oluyo :)
Kar yok fazla ama buzdan yararlanırım diye çıktım 1 saat önce,gel gelelim belediye heryeri tuzlamış :ofk:
Daracık ara sokaklarda 10 km ile yan vermenin burukluğuyle döndüm eve :(
Salı günü yeni bi dalga gelcek diyorlar bakalım hayırlısı :)
bugun yağmasında ne gun yağarsa yağsın :(
Halkalıya gel enes, ben az önce istem dışı driftler başlıklı konferans verdim :D
kar güzel bir olay ama ben araba kullanamıyorum o açıdan çok kötü :) ***** yazın 40 dereceyi gören bi cografyada ögrendim araba kullanmayı :D
enes abı bızım okulun otoparkı bembeyaz ve bomboş geçen sene bı taype-r donuyodu valla :D
beyler yollarda bı tuz var efsane. O kadar cok atmslar kı asfaltn rengı degsms ıbb tuz stogunu yarılamstr
daha kar yokmu ? :(