su an hava gunluk guneslık en azından bakırköy oyleee bende bakıp ahaa kar topluyorr hava dıyorum avutuyorum kendımı:)
Printable View
su an hava gunluk guneslık en azından bakırköy oyleee bende bakıp ahaa kar topluyorr hava dıyorum avutuyorum kendımı:)
etiler güneşli fakat sarıyer tarafından gelen gri bulutlar gümbüşün habercisi gibi. arabayı düzlüğe çekip silecekleri kaldırayım bari.
Gece yağsın.Birde şu anda yerlerin kuru olması iyi daha rahat kar tutar :)
Tuzlada hava günlük güneşlik bende kar topluyor diyorum ve kuru bir zeminin oluşması gece don tutmasıyla beraber kar yağarsa ve miktarda fazla olursa sabah güzel görüntüler olur :)
pazartesi-salı arası tekrardan kar yağacak yerde örtü oluşturur anadolu yakası daha çok kar alır
bu gece ve pazartesi aksam tekrar kar varmis ama buyuk miktarda olmasindan falan bahsetmedi..
onumuzdeki haftasonuna kadar hava cok soguk olacakmis, gece buzlanmalar olurmus
Eveeet acıbademde kar başladı.Yerler kupkuru hava açık ve direk kar azıcık azıcık yağıyor.
edit durdu :D
hadımköyde yağıyo şuanda cılızdan :D
saat 14,30 beylikdüzünde kar başladı..allah yardımcımız olsun..
kabataş hava açık yağmur kar yok :)
4. levent zemin kuru hava güzel sıkıntı yok :D
gebzede kar başladı hafifden
hadımköyde durdu :icon13:
İBB trafikten baktım tık yok kamera olan yerlerde :( HD kamera koymamışlar bide 2sn görüntü var bişey belli olmuo.. nişantaşında hava acık
Bahçeşehir de kar çiselemeye başladı, tv ler de 1-2 saat e etkisini arttıracak diyor :)
Kartal'da Başladı, Küçük kar taneleri hızlı bir şekilde yeryüzüne temas ediyor :)
Hadımköy gişeler yolu atıyor küçükten. TAMAM