Bütün yollar berbat hele sahil yolu eminönü-bakırköy istikameti berbat bi karış buz var dikkat edin.
Zeytniburnu rezalet ötesi belediye bi kürek tuz atmamış yollara.Sövmek istemiyorum servis bile yola çıkamamış taksiyle şirkete geldim.
Bütün yollar berbat hele sahil yolu eminönü-bakırköy istikameti berbat bi karış buz var dikkat edin.
Zeytniburnu rezalet ötesi belediye bi kürek tuz atmamış yollara.Sövmek istemiyorum servis bile yola çıkamamış taksiyle şirkete geldim.
Bu defa şaka yapmadi ve yagdi
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Uzerinde olusan kar sebebiyle Wagon oldu İbiza look![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Basinekspres yolunda kaldik..an itibariyle..yola cikmayin..
Ben böyle kar görmedimSefaköyde yollar kapalıydı ben işe gelirken
Bazı akıllılar hala zincirsiz normal lastikle macera arıyolar
![]()
Biz ofisi kapatıp ve dönüyoruzarabayı temizleyip çıkayım biraz
![]()
sabah kalktım şok oldum ara sokaklar iptal bileğimi geçiyordu bizim oralar akabinde 40dakika servis bekledikD: gece çok sağlam yğmış
beşiktaş şu anda açık günlük güneşlik
günlerdir gözükmeyen köprü bugün hd kalitesinde görünüyor
K.cekmcede diz boyundan fazla sok okdlum. Simdi hberleri izliyorum metrobus cenette durmus gidemiyormus.
arabalar kayıp![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kar bukez Trakyadan geldiğinden Haliç'den sonrasında bişey yok![]()
Suan gayrettepe,seyrantepe acik kar yok![]()
OEM+
Beşiktaş güneşli yağış yok. Serencebeyden yan yan indim baktım duramicaz yağmur kanalına verdim sol tekeri zorla durdum. ara sokaklar ciddi riskli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)