ben yarın sağnak yağış bekliorum istanbula. Kar akşam 7 gibi başlayabilir o da Anadolu yakasında. Çatalca şu an kozyatağından sıcak mesela.
Printable View
ben yarın sağnak yağış bekliorum istanbula. Kar akşam 7 gibi başlayabilir o da Anadolu yakasında. Çatalca şu an kozyatağından sıcak mesela.
yarın ankara için durum nedir? yine cumartesi akşamki gibi mi yağacak?(batıkentte 20 dakika avmye girdim çıktım heryer bembeyaz)
şu getzi alacak adam oyalamasa da cruze'un kışlıkları alabilsem:(
Şu an beylİlk dÜzÜ gÜnlÜ gÜneŞlİk ..bu hava kar yaĞmaz bence..
Bahçeşehir günlük güneşlik.
Herhalde kar topluyor :) Ne zaman gelecek bu kar kış kıyamet ?
Şimdi salı akşamı başlayıp perşembeye kadar mı sürecek İstanbul'da son durum bumudur :)
yağsın artık ya :D
Bence bu sene İstanbul kar yagmayacak
Herkes eğlence için pusuya yatmış :) Şaka bi yana bilgiler için teşekkürler.
Gaziosmanpasa oldukca hararetli bikini contest havasi var
Haramidere günlük güneşlik, şöyle sağlam yağsada 2 gün işe gelemesek :D
Edit.İşim gereği günlük hava durumunu takipteyim.P.tesi sabaha karşı kar gösteriyordu.iş yerim çatalca yolu üzeri istanbul tesisleri civarı.Burda hava günlük güneşlik.
Bu gece geç saatlerde 2-3 gibi bulutluluk artıp ilk yağış merkeze yağmur,yükseklere karla karışık yağmur olarak düşecek.sabaha karşı kara dönebilir.sabah 7 gibi tam kıvamında kar olacağa benziyor.ve sonrası show diyim :D yağan yağmuru çok çok kapatıcak bir kar var,tedbir alınması lazım :) Bursa - İstanbul - Bolu o hat üzeri oldukça kar alacak,şüpheniz olmasın :D
merhaba istanbul silivri taraflarında kar yağışı bekleniyormu? ve tekirdağ'da.Hergün silivriden tekirdağa gidiyorum Üniversiteye e30 karda çok sıkıntı ona göre önlemimizi alalım...
Güneşli günlük güneşlik :)
Accuweaher a gore yagıs cok az,Meteorlojı sıtesıne gore yogun kar yagısı var??!
Nedır ısın aslı,kıme ınanalım?:beuj:
Rica ederim,bursada olmak isterdim :D
Sadece kışın böyleyim ya :D Ama belli olmaz bir blog tarzı bişey yapabilirim :)
Accuweather GFS'nin sabah çıktısına göre hareket eder ve veriler yarın sabaha kadar sabit kalır.değişimlere kapalıdır.Dünden beri istanbulun durumu belliydi,Mgm ise ECMWF'nin öğlen çıktısını görünce uyarıyı verdi.Zaten vermezse kıyamet kopardı :D Halen diyorum gökgürültü kar yağışı görebilirsiniz.Beylikdüzü tarafları çok şanslı.
Koray hayata küstüm o ne ya :D
yagsada karı görsek
kanka o hesapta yanlışlık vardı :D
Mgm sali ve persembe yogun olmak uzere istanbulda cumaya kadar kar gosteriyor.bu sefer teyit gecmiycek gibi.
metoroloji birden degişti .salıdan cumaya kadar yoğun kar gosteriyor..