Şirketten resmen çıkmadım Yandex trafik sıkışıklığını 10 olarak gösteriyor. Avrupa yakası felaket.
Printable View
Şirketten resmen çıkmadım Yandex trafik sıkışıklığını 10 olarak gösteriyor. Avrupa yakası felaket.
sahil yolundan floryadaki okuluma gidiyordum. Ataköyde tipi vardı hava okuluna geldiğimde azaldı yeşilköye geldiğimde ise yemin ederim hava açtı resmen. Bu yeşilköyde gerçekten bi cenabetlik var galiba :D
Beylikdüzü e-5 iptalmiş. 2saatte 5km yol almışlar. Haramidere yokuşu hakkında bilgisi olan varsa acil paylaşabilir mi ?
toplu taşıma harici bugün baya pertingen zortingen.
Sitenin traktörü karları kürüyor 5 dk geçmeden yine kapanıyor yol. Yarın Bahçeşehir den kimse çıkamaz
Arkadaşım Çatalca yakınlarındaydı..2saatte 1km'yi anca gidebilmişimdir dedi.
Valla emirin yanilmasini istemezdim ama istanbul cok fena
Bu gece kötü mü geçecek şimdi?
Hızlı ve deniz etkisiyle yağan yağışlar sizi tahrik ediyor,yarın gündüz 1 derece artacağı zaman hemen eriyecek çünkü kalite olarak zayıf.Sabaha karşı dekler daha sık gelip,ull doğuya kayacak.Böylece anadolu yakası daha fazla yağış alırken avrupa ayaza çekecek.Asıl yağış çarşamba günü akşam 4-5 arasında.ÇArşamba gecesi ise 4 gibi azalıcak ama sabaha bitecek.Sonrasında yağmur yağacak.Yani size göre efsane olabilir ama 2.sistem bundan daha iyiydi.Dediğim gibi çabuk dolan ama çabuk eriyen bir kar var.Ankara ise gece saatlerinden sonra siklonik yağışa dönecek ve istanbullular gibi arada değil hep kar alacak.Ancak 5cmde olabilir 10cmde bu akdenizden gelen nemin dağlara takılıp takılmayacağına bağlı.Karadeniz bölgeside rekora koşmaya devam edecek.Kış henüz bitmedi istanbulun 1,ankaranın 2 sistemi daha var.Herkes kar kar diye ağlamasın bence 2015 gayet bereketli bir kış oldu oluyorda :) Bu senenin en bahtsız bölgesi trakya ve doğu anadolu oldu.İstanbulda sistem uzamayacak bu arada,uzama gibide lüksü yok
bu sefer emır bızı yatırdı :D haftalar once verılen alarm bugun ıçın geçerlıydı sanırım, bahçeşehırde hayat durdu, arabasından otobusune herkes yolda kalmış durumda..
hadımköy otoban bağlantı yolu iptal,insanlar servislerden inip yürüyorlar...
İbb trafiğe bakınca anlaşılıyor durumun ciddiyeti. Şuan heryer kıpkırmızı avrupa yakasında
Bu sefer Avrupa yakası aldı herhalde karı..
Anadolu yakası / bostancı akşamın 7'sinde bol güneşli
Beylikdüzü için artık çok geç şimdi ortalığın sakinleşmesini beklemek gerek :evil::evil::evil:
http://instagram.com/p/zNUF7Evod8/?modal=true
http://instagram.com/p/zNTRRwPocZ/?modal=true
http://instagram.com/p/zNS8X5vobt/?modal=true
Umraniye ciddi guzel durumda...
hahahhah :D siz karda boğuşurken güneşlenenler var.. bence yatan yok tutan var,dek olmasa o zaman derdim alarm diye :) bölgesel yoğun yağış benim için alarm gerektirmez zaten 1 ay öncesinden bugünü demişim önceye dönüp bulabilirsiniz.Azıcık sekmeside nazarı olsun :)
suan cevızlıbagda e5dahıl tuttu metrobus calısmıyor
Yollar felç, avrupa yakasında hayat resmen durdu.
Bence en pis sistem bu oldu, maslak'ta yan gidiyorum 1 saattir. :D
Beylikdüzü rampa ne alemde avcılara doğru zincirsiz çıkılıcak gibimi?
haramİderede metrobus kİlİt, 1 saat Önce kapandi neredeyse.
kar'ın ılk başladığı zaman, saat 4 gıbı bahçeşehır..
http://instagram.com/p/zNI6OakGb3/?modal=true
Emir yanlis anlama ama İstanbul ne zamandir boyle kar gormedi. Metrobus avcilara gidecegi surede sogutlucesmeden kopruye gelemedi. İnsanlar mahsur evlere gidemiyorlar. Otobusler calismiyor taksilerin cogu calismiyor.
Kanal D soyledi simdi, yarin okullar tatil.
Bu aparatif, ana yemek bu gece ve yarın..
Okadar uyariya ragmen gereksiz yere trafife cikan onlemsiz cikanlara mustahak olsun ama onlarin yuzunden toplu tasima kullananlarda eve gidemiyor.cok sukurki marmaray var.marmarayla yola herzamanki gibi devam ettim.
he birde gecen hafta uyaru yapildiginda trafik bom bostu bu sefer o akilsiz suruculer bisi olmaz diyip ebelerinkini tersten gorduler.iyi oldu onlara ama mecbur trafikte olanlara yazik oldu bugun.umarim ders cikarirlar.ama nerde duyarsiz insan heryerde duyarsiz.
Durumun farkındayım sadece anlatmak istedğim aslında efsane değil bu.Tatili kar yağışı söyledim fakat kesik ve bölgesel olacağını söyledim.Yağış akşam girdi ve nemin max seviyede olmasıyla bastırdı.Zamanlama yüzünden hayat durdu yoksa 2.sistem bile bundan daha güçlüydü :) Yanlış anlayacak halim yok,iyi bir tahminci olmayacğınıda göze alır kararından dönmez :) Hepimiz insanız,beklentimden çok oldu dedim ya beklentiyi düşük tutun ki fazla olursa nimet değere binsin :D
Bizimkent B.düzü şuan göz gözü görmüyor bu sabaha kadar yağarsa yarın kimse işe gidemez.
Yarın 4-5 gibi çok çok şiddetli gökgürültülü kar yağışları olacak,şimşek çakacak gece hava aydınlanacak..Evet biraz afalladık ama yıkılmadık dermişim :D
Emiri seviyoruz. Hepimize yardim ediyor tahminleriyle ama en azindan bir hata oldugunu bilirse varsa atladigi bir yer onu anlar :) belalti vurma amacim yok :)
hahahah :D yemeğine iddiaya girelim hadii :D :D
Bu gece heryer dolar kar ortusuyle istanbulda. Avcilar hadimkoy goller bolgesi daha sansli diger yerlere gore
Emir bizim bu Bostancı neden güneşli?
Duş mu alsak ne yapsak...